zaterdag 13 april 2013

Wishlist gerealiseerd #1

Ik heb eerder een paar wishlists geschreven, maar wat is een wishlist als je niet laat zien wat je gerealiseerd hebt? Daarom hier een wishlist met producten die ik uiteindelijk heb. Helaas heb ik niet alles wat ik graag wilde hebben, maar genoeg om blij mee te zijn.
Wil je even mijn vorige wishlists bekijken? Lees dan Wishlist #1, Wishlist #2 en Wishlist #3

Uit mijn wishlist #1 heb ik de volgende wensen laten uitkomen:

1. Concealer
Ik wilde een concealer en ik heb er nu twee: een vloeibare van Essence (de bovenste, de letters zijn er af gesleten) en een cover stick van Etos.

2. Nagellak magnetic
Bij de Action waren deze potjes magnetic nagellak voor een heel klein prijsje te koop. De vorige keer dat ik het uitprobeerde lukte het alleen nog niet, maar volgens mij deed ik gewoon iets fout, dus ik ga het binnenkort weer eens opnieuw proberen. Dat dingetje dat erbij zit met streepjes is het magneetje waarmee je aparte effecten kunt creëren met de nagellak.

Uit mijn wishlist #2 heb ik de volgende wensen waargemaakt:

3. The Body Shop
 Mijn wishlist #2 ging om merken die ik graag wilde hebben. Hieronder viel onder andere het merk The Body Shop. Ik wilde heel graag iets van The Body Shop en het maakte me niet uit wat, maar ik was heel nieuwsgierig naar de bodybutters. Nu heb ik de shea body butter van The Body Shop uit de Glossybox van maart 2013.
En ik heb met de beauty ruildagen #1 en #2 met mijn twee vriendinnen Lisa en Chantal deze twee Body Shop producten gekregen: een sample mango body butter van Lisa en een flesje parfum Dreams Unlimited van Chantal. Ik ben DOL op mango, dus ik ben heel blij met deze body butter, ook al is het maar een sample. De parfum ruikt ook heerlijk!

4. Sabon
Ik wilde iets van Sabon nadat ik in de Sabon winkel geweest ben in Utrecht. Ik heb toen een handscrub geprobeerd. Deze Sabon handcrème met patchouli, lavendel en vanille zat in de Glossybox november 2012. Ik ben erg zuinig met deze handcrème, want het is de fijnste en beste handcrème die ik ooit gehad heb. En wat ruikt deze lekker!

5. Lush
Ook wilde ik graag iets van Lush en dat heb ik nu. Ik heb de Lemony Flutter nagelriem butter van de Glossybox maart 2013. Een ontzettend fijn product dat smelt op je huid en mijn nagelriemen worden er super zacht en soepel van. Ik wil graag meer van Lush hebben.

6. Yves Rocher
Met de beauty ruildag #2 heb ik van Chantal deze vier producten van Yves Rocher: een duo oogpotloodje paars en groen, een héél mooie oogschaduw Luminelle van Yves Rocher, een Luminelle oogschaduw potloodje zilver met glitters en de Yves Rocher zelfbruiner voor gezicht en body. Ik ben heel benieuwd of dat goed en fijn werkt, zo'n zelfbruiner. Dat ga ik met mooier weer testen.

7. Rituals
Ik wilde graag iets van Rituals en deze mascara zat in de Glossybox oktober 2012, maar ik vind deze mascara helemaal niet fijn, dus ik heb deze weggegeven aan mijn vriendin Chantal. Ik zou nog wel graag een ander product van Rituals willen proberen, het liefst een verzorgingsproduct.

8. MaxFactor
Van Lisa heb ik met de eerste beauty ruildag de duo oogschaduwstick en de Masterpiece vloeibare oogschaduw. De duostick ziet er aan de buitenkant niet zo mooi uit, maar het is hele mooie en fijne oogschaduw. De Masterpiece oogschaduw heb ik nog niet gebruikt.
Van Chantal heb ik met de tweede beauty ruildag twee MaxFactor foundation testertjes gekregen.

9. Burt's Bees
Dit is een heel fijne beeswax lip balm. Dit zat in de Glossybox oktober 2012. Inmiddels zit dit potje nog maar halfvol, of minder zelfs, want ik gebruik het dagelijks. 

En dat was het voor nu! Binnenkort zal ik een nieuwe wishlist maken, want hoe veel ik eigenlijk ook heb aan producten, ik wil nog altijd weer nieuwe dingetjes.

1 opmerking: