zondag 14 april 2013

Wat willen jullie graag op mijn blog zien?

Ik heb een vraag aan jullie over mijn blog. Het maakt me niet uit of je een trouwe volger bent of mijn blog nu pas voor het eerst ziet, je mag vragen stellen en je mag antwoorden op deze vragen. Ik ben namelijk heel erg benieuwd wat mijn bezoekers, lezers, volgers graag nog willen zien op mijn blog.
 
Mis je nog een bepaald onderwerp of een rubriek? 
Is er een onderwerp of rubriek dat je graag vaker voorbij wilt zien komen? 
Wil je meer informatie over bepaalde onderwerpen of willen jullie mij beter leren kennen?

Het mag echt van alles zijn! Wat wil je graag van mij zien? Filmpjes? Reviews over bepaalde producten? Looks? Foto's of filmpjes van een bepaalde stash? Laat het me weten!


Om jullie wat ideeën te geven; dit staat er op de planning. Ik maak meestal geen vaste planning met data. Meestal maar ik gewoon lijstjes met ideeën voor artikels of onderwerpen voor op mijn blog en dan zie ik wel in welke volgorde ze zullen verschijnen. Zoals je kunt zien kan er nog heel wat bij. Het is niet dat ik inspiratieloos ben, maar ik vind het belangrijk dat mijn lezers hun leesvoer krijgen.

Requests zijn welkom!!!

3 opmerkingen:

 1. Ik lees vooral graag over beauty en DIY:)! Dat zijn mijn favo categorieën!

  Als je het leuk vind, ik organiseer vandaag een linkparty op mijn blog. Dit houdt in dat je reclame mag maken voor 3 van je leukste artikelen van afgelopen week inclusief een foto en een link naar jouw blog! Tof toch?! Zou het gezellig vinden als je mee zou doen!

  Liefs Rosie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben voor het eerst op je blog. Ik zou gewoon lekker schrijven wat jij wilt schrijven. Het is jouw blog en jij bepaald het. Als je geen inspiratie hebt (je zegt dat je dat wel hebt gelukkig) zou ik gewoon op wat andere blogs kijken of op weheartit. DIY is altijd leuk:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind wishlist altijd heel leuk om te zien van andere! :)

  BeantwoordenVerwijderen