dinsdag 2 april 2013

Review: Maybelline Stiletto Volume mascara

Huh? Een Maybelline mascara bij de Action? Hoe komt die hier terecht? Hoeveel kost die?! What the... 1,99 euro? Are you kidding me?

Dat was mijn aller eerste gedachte toen ik deze Maybelline New York mascara in de schappen van de Action zag liggen. Het is mij al vaker opgevallen dat de Action een groter assortiment aan het kweken is, onder andere het beauty assortiment, maar een Maybelline mascara had ik eerlijk gezegd niet verwacht. En dat voor 1,99 euro! Kan het dan wel goede kwaliteit zijn? Ook al is het een topmerk? Ik wilde het testen.
Ik keek een beetje raar op van de vorm van het borsteltje, maar dat blijkt normaal voor Maybelline mascara's. Die hebben dat vaker, zag ik na wat onderzoek op internet. Tja, dat was nieuw voor mij, aangezien dit de eerste keer is dat ik een Maybelline mascara in mijn bezit heb. 
Zoals je kunt zien zit er een golfje in de vorm van het borsteltje, een beetje zoals een stiletto hak. Ik vind het grappig en creatief dat ze daar naar kijken, maar ik kon me niet echt voorstellen dat dat handig is met het aanbrengen van de mascara. Ik was wel aangenaam verrast bij het zien van het borsteltje met haartjes. Dat vind ik altijd prettig werken en ik heb het idee dat mijn wimpers door de vele haartjes goed verspreid worden.
Dit zijn mijn wimpers zonder mascara. Ik heb redelijk lichte en dunne wimpers van mezelf en ik denk dat ik toch wel redelijk lange wimpers heb, maar dat zie je niet doordat mijn wimpers zo licht van kleur zijn. Op de puntjes lijken ze steeds lichter van kleur te worden. Deze mascara belooft volume en lengte, iets wat ik wel kan gebruiken met mijn wimpers, vind ik zelf.
En dit zijn mijn wimpers met mascara. Een groot verschil! Letterlijk. Inderdaad meer volume en ze lijken ook veel langer.
Mijn wimperlengte zonder mascara.
 Wimperlengte met mascara. Hier onder kun je het verschil naast elkaar zien. Een oog met mascara, het andere zonder.
Het lijkt alsof ik opeens veel meer, dikkere en langere wimpers gekregen heb. En dat zonder het opplakken van nepwimpers. 
De mascara aanbrengen met het borsteltje ging heel gemakkelijk en handig (ook al had ik wat  geknoeid onder en boven mijn oog, zoals op de vorige foto's wel te zien is), de dikte en de lengte van het borsteltje is precies goed, er zitten geen klontjes in en de welving in het borsteltje is aangepast op de ronding van het oog. Deze mascara behoort vanaf nu absoluut tot mijn favorieten! Een mascara die in mijn stash hoort.

Heb jij deze mascara ook al in je bezit? Zo ja, wat vind jij er van? Zo nee, gaat die er komen?

5 opmerkingen: