woensdag 3 april 2013

Tip: de Beautywebshop van John Beerens

 John
De naam John Beerens kende ik en het gezicht John Beerens kende ik ook, maar de John Beerens Beautywebshop nog niet! John Beerens staat bekend als kapper en heeft bijvoorbeeld ook het programma 'Salon Takeover' gehad op RTL5.
John Beerens zweert bij haarproducten als Biosilk, Maroccanoil en CHI, maar naast haarproducten verkoopt hij ook andere beauty producten, zoals make-up, huidproducten en parfum.
Eén van de nieuwste producten is bijvoorbeeld de nieuwe Headline Colors nagellak. Ik ken heel wat merken van nagellak, maar dit merk is nieuw voor me. 
Er zijn twee collecties uitgebracht: The Coldest Catwalk Collection met wat donkerdere kleuren van de winter. Dit is dan ook de winter collectie. 
De andere collectie is The Hottest Catwalk Collection met typische lentekleurtjes.
Ze heten de Catwalk Collection omdat het de laatste kleurentrends zijn rechtstreeks van de catwalk. Ieder seizoen komt er weer een nieuwe limited-edition collectie en dit zijn er twee van. Per seizoen is er een nieuwe limited-edition met vijf nieuwe kleuren van de laatste trend. Zodra er een nieuwe collectie beschikbaar is, is de oude alweer verdwenen. Het is nagellak van professionele kwaliteit en geeft een intens rijke kleur met een prachtige glans en beloven een langdurig resultaat met water- en afwasmiddel-bestendigheid. 

Ze zijn per stuk te koop voor 12,80 euro, maar je kunt ook in één keer de hele collectie kopen voor 64 euro! Ze zijn verkrijgbaar bij John Beerens Beautywebshop.

Welke kleuren lijken jou het leukst?

5 opmerkingen:

 1. Wat leuk! Mij lijkt die aqua blauwe kleur op de tweede afbeelding erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik moet toch maar eens een bezoekje brengen aan deze webshop, bedankt voor de tip! Wat heb jij een leuke blog, ik ben je meteen gaan volgen met bloglovin. Hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hee dank je dat je me volgt! Ik volgde jou al :P Je hebt een leuke blog.

   Verwijderen