donderdag 25 april 2013

Catrice Hip Trip Limited Edition

De lente is in volle gang en het wordt nu voor iedereen duidelijk dat de zomer toch echt onderweg is en het niet zo heel lang meer zal duren voordat we onze zomerkleding weer uit de kast kunnen halen. Daarom komt Catrice vanaf half mei tot en met eind juni 2013 met de volgende modestop: het zomerfestivalseizoen. 
De zomer zit vol met muziekfestivals waar je natuurlijk wel naar toe gaat in een festivalstijl. Catrice speelt daar op in met een matchende beauty line-up voor de perfecte festivalstijl.

De zomer kun je vieren in kleuren als blauwtinten, flamingoroze, zacht groen en subtiele nude kleuren.

Hip Trip by CATRICE - Eye Shadow Palette
Met deze zes kleuren kun je talloze zomerlooks maken. De zachte texturen van de oogschaduws bevatten zowel shimmers als matte effecten. Met de handige duo applicator kun je een perfecte en professionele look maken. Verkrijgbaar in C01 Hounting Melody.
Consumentenadviesprijs: 4,99 euro

Hip Trip by CATRICE - Sheer Lip Colour
De Sheer Lip Colour heeft een hoog gepigmenteerde en transparante geltextuur. Dit zorgt ervoor dat de lipkleuren zacht en licht op de lippen aan voelen en ze geven daardoor een verzorgde, glossy look. De Sheer Lip Colour is verkrijgbaar in deze drie kleuren: C01 The Salmon Dance, C02 Wheels on Fire en C03 Nude & Rude.
Consumentenadviesprijs: 3,99 euro

Hip Trip by CATRICE - Hydrating Bronzing Powder
Bronzing Powder is een product dat bij de zomer hoort. De Hydrating Bronzing Powder hydrateert de huid en zorgt voor een natuurlijke, sunkissed look in één zonnige tint.
Consumentenadviesprijs: 4,59 euro

Hip Trip by CATRICE - Satin Blush
Deze Satin Blush zorgt voor een mooie en gezonde blos op de wangen. De lichte en zachte textuur is makkelijk aan te brengen en met de vingertoppen uit te werken totdat het versmelt met de huid. Hoe meer laagjes je gebruikt, hoe krachtiger en vuriger de blush wordt. Verkrijgbaar in C01 Light My Fire
Consumentenadviesprijs: 3,99 euro

Hip Trip by CATRICE - Ultimate Nail Lacquer
Deze Ultimate Nail Lacquer collectie heeft alle kleuren om de zomer zo trendy mogelijk door te komen. Mintgroen, zalm, flamingo, nude of denim blauw, deze kleuren zijn niet los te maken van de zomer en de festivalstijl. Verkrijgbaar in C01 Blue Highway, C02 Green Days, C03 The Salmon Dance, C04 Wheels On Fire en C05 Nude & Rude.
Consumentenadviesprijs: 2,99 euro

Hip Trip by CATRICE - Passport Cover
Hoe leuk is het om je paspoort met dit paspoorthoesje te beschermen! Op deze manier tover je je paspoort om tot een mooie accessoire en door de felle kleur raak je je paspoort niet snel kwijt!
Consumentenadviesprijs: 4,99 euro

De Limited Edition "Hip Trip" is vanaf half mei tot en met eind juni 2013 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België. 

2 opmerkingen:

  1. Ik ben op zich benieuwd hoe alles er in het echt uit gaat zien, maar krijg er niet echt een "hebben-hebben-gevoel" bij :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben heel benieuwd naar de bronzer, die ziet er echt perfect uit voor de zomer :D

    BeantwoordenVerwijderen