Over mijn blog

Waar gaat mijn blog over?
Mijn blog gaat vooral over beauty en lifestyle. Ik post reviews op mijn blog, shoplogs, maar daarnaast schrijf ik ook veel over mijn interesses: wat mij bezig houdt, wat ik leuk vind om te doen naast tutten en bloggen en zal bijvoorbeeld ook reviews schrijven over boeken, films en series. Maar de basis van mijn blog is en blijft beauty, waaronder verzorgingsproducten, make-up en fashion.

Wanneer ben ik begonnen?
Ik ben begonnen met bloggen in juni 2012. Eigenlijk al iets eerder op Tumblr met alleen nail art foto's van mijn zelfgemaakte nail art, maar daar ben ik toen mee gestopt en ben verder gegaan op Blogspot. Na een paar posts op Blogspot dacht ik: "Wacht even, waarom alleen een blog over nail art en niet over beauty en lifestyle in het algemeen?" Ik heb toen dus mijn blog van nu gemaakt en eigenlijk dus helemaal overnieuw begonnen om uit te breiden.

Waarom hou ik van bloggen?
Ik ben heel erg geïnteresseerd in make-up en verzorgingsproducten. Ik ben pas heel laat begonnen met make-up en ben eigenlijk pas sinds 2012 actief bezig met het gebruiken van make-up. Ik vind het mooi en leuk, maar ik hoopte dat als ik het meer zou gaan onderzoeken door middel van testen en er vervolgens reviews over zou schrijven, ik er meer over te weten zou komen. Over merken en kwaliteit van producten in het algemeen, maar ook wat ik zelf nu eigenlijk mooi en leuk vind om te gebruiken. 
Bloggen kost veel energie en tijd, maar hoe meer ik het doe, hoe meer energie, plezier en voldoening ik er uit haal. In het begin had ik weinig lezers, maar hoe meer ik blog, hoe meer mijn blog groeit en hoe meer lezers ik krijg en dan wordt het nóg leuker. Ik heb nu maandelijks tussen de 2000 en 3000 bezoekers.

Waar haal ik mijn inspiratie vandaan?
Nieuwsgierigheid en leergierigheid en dat zit binnen in mij. Ik ben gewoon heel nieuwsgierig naar alles wat er op de beautymarkt te vinden is. Er is zoveel en er zijn zo ontzettend veel verschillende soorten producten en merken en het ontdekken daarvan houdt maar niet op. Bij alles wat ik voor het eerst uitprobeer heb ik een mening en een gevoel en dat wil ik graag uiten en delen met anderen op een zo eerlijke en objectief mogelijke wijze.
Daarnaast surf ik heel veel op internet en lees ik veel blogs waardoor ik over nieuwe producten en merken leer en zo bedenk ik keer op keer wel weer iets nieuws.Woorden waarin ik mijn blog beschrijf
Beauty, lifestyle, persoonlijkheid, hobby, persoonlijke leeromgeving, mijn uitlaatklep, mijn verslaving.

Hoe vaak per week update ik mijn blog? 
Ik probeer iedere dag te posten, maar dat lukt niet altijd. Ik heb naast mijn blog ook een redelijk druk leven zoals school, mijn eigen appartement samen met mijn vriend en mijn sociale leven natuurlijk, maar als ik naar het gemiddelde kijk, dan denk ik 4-5 keer per week. Maar zoals ik al zei, dat wisselt een beetje.

Ik hoop dat je met veel plezier mijn blog leest! Als er vragen, tips of opmerkingen zijn, dan hoor ik dat graag. 

Volg mij ook op:
Facebook: http://www.facebook.com/AriannesBlog  
Twitter: https://twitter.com/Arianne_vLierop
Pinterest: http://pinterest.com/arianne731/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten