woensdag 10 april 2013

Ik ben officieel John Beerens Lover!

 
Zoals jullie misschien kunnen zien: Ik ben voortaan John Beerens Lover! Aan de rechterkant van mijn blog staat een banner die je krijgt als je officieel de John Beerens Lover bent. Daar kun je op klikken om naar de John Beerens Beautywebshop te gaan.
Eerder heb ik al een artikel over de John Beerens Beautywebshop geschreven. Dat artikel kun je hier lezen.

Ik kreeg vandaag een mailtje dat zij vinden dat mijn stijl en schrijfstijl op mijn blog perfect bij hun stijl past en dat ik op hun perslijst gezet ben. Van nu af aan zullen jullie af en toe wat artikeltjes over producten van de John Beerens Beautywebshop voorbij zien komen. Ik ben zelf heel erg benieuwd wat voor producten dat zullen worden, want ook voor mij is dit nog een verrassing.

En nu is het tijd voor een vreugdedansje!

6 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd! Ben heel erg benieuwd naar alles!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. de oogschaduw is van het merk: John van G. (oa hier te koop: http://www.drogist.nl/shop/alle-merken/john-van-g.htm?gclid=CLiEws-ywLYCFe7MtAodZ2oAUw) hoe de kleur op je huid er uit ziet is moeilijk uit te leggen, maar het een beetje zilver achtig met glitters. als je wilt dat ik een foto moet mailen van hoe het er uit ziet op je huid, moet je het even zeggen :)over de foundation van de hema ben ik echt heel erg tevreden, hij dekt heel goed en het is eigenlijk precies mijn huidskleur! ik hoop dat ik je vragen zo goed beantwoord heb! xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. oh en ik heb trouwens geen idee of de oogschaduw nog te bestellen is op die site, aangezien die van mij al best oud is.. :)

   Verwijderen
  2. Oke dank je wel! Mijn vragen zijn beantwoord.

   Verwijderen