woensdag 17 april 2013

Catrice Apropos Apricot blush

Ik heb lang getwijfeld of ik deze blush van Catrice nummer 050 Apropos Apricot zou kopen of niet. Ik twijfel meestal lang over dingen die ik eigenlijk niet echt nodig heb maar toch stiekem heel graag wil. Ik ben begonnen met twijfelen toen ik een keer in de Kruidvat stond (waarom wist ik zelf ook niet, ik liep gewoon als een zombie naar de make-up afdeling, zulke dingen doe ik wel vaker) en ik swatchte deze blush op mijn hand. Er kwam zo'n prachtige glans vanaf dat ik het eigenlijk direct wilde meenemen, maar ik besloot verstandig te zijn met de gedachte: "Je hebt het niet nodig, je hebt genoeg make-up" en ik liep als een teleurgesteld meisje de winkel weer uit. Toch bleef ik steeds maar aan dit prachtig product denken, dus ik besloot de knoop door te hakken en het mezelf te gunnen. Gewoon. Omdat het kan. En omdat ik mezelf lief vind en af en toe best iets liefs voor mezelf mag doen. Maar dat moet ik natuurlijk niet bij alles denken wat ik graag wil hebben...

Deze blush zit in een langwerpig doorzichtig doosje dat goed dicht klikt. Er is dus weinig kans dat dit doosje opengaat in je stash. En je hoeft ook je nagels niet te breken om het doosje open te maken en dat vind ik een groot voordeel.
Er zit vitamine E in dat de huid verzacht en verzacht kleine imperfecties van de huid en deze blush is olievrij.
Maar om even terug te komen op waar het nu precies om gaat, moet je dit even goed bekijken...
Als je goed kijkt zie je de mooie glans en shimmers in deze blush. Op zich vind ik de lijntjes door de blush heen niet echt een eyecandy, dat vind ik dan weer een klein beetje jammer, maar gelukkig doen de onzinnige lijntjes niets af aan de innerlijke schoonheid van dit product, want zodra dit op je huid terecht komt, is het wel degelijk een eyecandy. Ik heb geprobeerd dit vast te leggen door een swatch te fotograferen en wat foto's te maken van de blush op mijn jukbeenderen. Vaak weigert mijn fototoestel een mooie glans vast te leggen, maar soms lukt het wel...
Hier zie je nog niet zo heel veel bijzonders, maar als je goed kijkt, zie je de mooie oplichtende shimmers zitten en naast het mooie warme kleurtje zijn het de shimmers met de glans die het zo mooi maken.
Hier zie je de mooie kleur die mijn gezicht er gezond uit laat zien.
En hier zie je de mooie kleur en de glans samen. Ik heb geen highlighter gebruikt trouwens, echt alleen deze blush naast de andere make-up producten die ik op het laatst nog even laat zien.
Wat een ontzettend mooie blush, vind je niet?
En nog even full face. Ik ben echt heel blij dat ik deze blush toch nog gekocht heb, want dit is tot nu toe de aller mooiste blush die ik in mijn bezit heb. Ik voel me mooi en gezond met deze blush! En dat voor 3,69 euro.

Wil je nog graag weten wat ik voor de rest van make-up gebruikt heb naast de Catrice Apropos Apricot blush?
- BB Cream van Ginvera
- Concealer van Essence
- Cream Eyeshadow Candlelight van E.L.F.
- Mascara van Clinique
- Lipstick Coral Pink van MAX
- Wimperkruller van Hema
- Blush kwast van Glossybox
- Oogschaduwkwastje van Action

Wat vind jij van deze blush?

11 opmerkingen:

 1. Hele mooie blush, krijg zin om mijn blush van Catrice uit dezelfde lijn weer onder het stof vandaan te toveren.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie blush! Ik hou van de blush Rosewood van de Action, prachtig kleurtje:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb de roze versie's van deze blush.
  Ben er erg blij mee, heb ze vroeger vaak gebruikt. (Nu al een tijdje niet meer, maar ze zijn wel erg fijn en mooi.)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat mooi zeg! Staat je goed! :) De blush vind ik echt een natuurlijke kleur hebben! Fijn dat je er zo tevreden over bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel erg mooie blush, staat mooi bij je huidskleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb nog geen Catrice blush, maar deze ziet er mooi uit! :)

  BeantwoordenVerwijderen