maandag 29 april 2013

Gewonnen: Dermolin face wash

Ik was helemaal vergeten dat ik hier aan meegedaan had, tot ik een pakketje binnen kreeg met deze brief erbij.
En dit is was ik dus gewonnen heb. De Dermolin face wash voor de gevoelige huid, parfumvrij. Het is een mooie tube met een dop die goed dicht klikt. Handig voor onder de douche, omdat er dan minder water in de dop komt. Ik stond net op het punt te gaan douchen, dus ik besloot de face wash meteen even uit te proberen.
 Het is een transparante geurloze gel. Het doet me een beetje denken aan de facewash van Sebamed.
Het is best wel een dikke gel en hoewel het geurloos is, vind ik dat er toch een heel apart bijgeurtje vanaf komt. Het geurloze geurtje dat je ruikt. Klinkt raar, maar dat ruik ik dus ook bij Sebamed.
Het gebruik is gewoon zoals alle face wash gels: je gezicht nat maken en de gel in masseren met vochtige handen, daarna afspoelen. Toen ik onder de douche vandaan kwam, voelde mijn huid helemaal niet zacht en prettig aan zoals ik gewend ben van face wash. Mijn gezicht was droog en trekkerig en een beetje gevoelig. Ik heb een wat vettigere dagcrème moeten gebruiken om het een beetje te herstellen. Dat had ik niet verwacht van een face wash voor de gevoelige huid. Ik denk eerder dat deze face wash bedoeld is voor mensen met een vette huid.

Niet mijn favoriete face wash en ik denk dat ik deze aan iemand ga weggeven die er wel blij mee is. 
Ken jij het merk Dermolin en heb jij deze face wash ook gebruikt? Wat vond jij hiervan?

4 opmerkingen:

 1. Leuk dat je hebt gewonnen! Dermolin vind ik eigenlijk best een fijn merk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kende Dermolin eerlijk gezegd niet. Ik ben zelf niet echt voor gel-structuur als facewash. Ik weet niet, ik associeer die gel-structuur altijd voor een gemengde tot vette huid en vind heb er ook meestal last van (irriteert op m'n huid)
  (trouwens, ik volg je ook net op bloglovin) ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb nooit eerder van dit merk gehoord. Jammer dat deze facewash wat is tegengevallen!

  BeantwoordenVerwijderen