Contact

Lezers en lezeressen
Heb je opmerkingen, tips, klachten, vragen of wil je me gewoon leren kennen? Ik ben altijd bereid om mijn blog te verbeteren, dus tips komen altijd goed van pas! Ik sta overal voor open. Ook als het persoonlijk of belangrijk is, mag je me mailen naar mijn e-mail adres.

Bedrijven
Hebt u een bedrijf of webshop of bent u een ander soort ondernemer en wilt u samenwerken met mijn site door middel van promotie als een review, een winactie, een advertentie of een gastblog? U kunt altijd contact met mij opnemen door mij een e-mail te sturen of hieronder een reactie achter te laten.
Ik word graag op de hoogte gehouden van de meest actuele nieuwtjes over beauty en word dan ook graag opgenomen in een perslijst.


Wat kunt u verwachten van een review
Ik vind het belangrijk dat reviews zo objectief en eerlijk mogelijk beschreven worden. Daarbij horen ook aantrekkelijke en duidelijke foto's en een tekst geschreven in correct Nederlands. Ik link door naar de site van uw bedrijf en/of webshop en eventueel naar de producten die ik ontvangen heb. Ik sta open voor overleg over eisen en voorwaarden.

Tarieven
Ik hanteer vaste tarieven voor verschillende manieren van samenwerking. U kunt me een e-mail sturen voor mijn tarievenkaart. 

Mijn e-mail adres:
arianne731@hotmail.com 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten