donderdag 26 juli 2012

Wishlist #1

Aangezien ik ook zo mijn lijstje in mijn hoofd heb van producten die ik graag zou willen, leek het mij wel leuk om ze ook even als foto's op een rijtje te zetten. Ik heb niet veel haast om deze spulletjes te kopen, maar ik vind het wel leuk om ze stuk voor stuk af te vinken. Het is natuurlijk ook nog mogelijk dat ik de producten met de Glossybox ontvang. Ook leuk.

1. Matt top coat nagellak

Alsof ik nog niet genoeg nagellak heb... Ik wil graag nog een matt top coat, omdat het een heel gaaf effect geeft. Het maakt mij niet uit of het van Catrice is of van een ander merk, maar Catrice is wel één van de merken die ik mogelijkerwijs zou kopen. 
Zoiets, bijvoorbeeld.

2. Colour eyeliners

Ik wil graag wat meer spelen met kleurtjes bij mijn ogen. Alleen oogschaduw is dus eigenlijk niet genoeg, vind ik. En alleen zwarte eyeliner wordt na een tijdje ook zo saai. Ik zou daarom graag wat meer kleurtjes eyeliner willen. Deze eyeliners zijn van Barry M. Het maakt ook bij deze niet uit welk merk ik heb, als het maar een colour eyeliner is. Het kan zelfs zijn dat de Action binnenkort een keer liquid colour eyeliners verkoopt, dan koop ik ze gewoon daar. Als ik iets in de Glossybox krijg, is dat ook prima.

3. Rode bikini


Ik zoek al heel lang een mooie rode bikini, maar omdat ik hoge eisen stel aan bikini's voordat ze voldoen aan mijn wensen, heb ik nog geen geschikte gevonden. Deze bikini is één van de weinigen die ik echt heel mooi vind.

4. Zoeva kwastenset


Ik heb nog geen fijne kwasten en zoek dus nog een mooie kwastenset. Ik heb een aantal reviews gelezen over de kwasten van Zoeva en ze lijken mij heel erg fijn. En daarnaast zijn ze helemaal niet duur, eigenlijk. Hopelijk kan ik deze ook afvinken op mijn wishlist.

5. ConcealerIk wil graag een concealer, omdat ik best vaak rode vlekjes of puistjes in mijn gezicht heb. Ik weet alleen nog niet wat voor soort concealer ik moet nemen, welke soort de fijnste is en het best werkt. Het liefst heb ik wel een budget concealer, maar of ik een vloeibare moet nemen, of een stick, of een palette... Ik weet het niet. Ik wil daarom eerst even wat rondkijken en advies krijgen over concealers. Als jullie tips hebben, hoor ik het graag.

6. Nagellak magnetic

Weer nagellak. En ook weer een apart soort nagellak: magnetic nail polish. Dat is nagellak waarmee je magnetische effecten kunt maken door middel van een magneetje. Ik weet niet precies hoe het werkt, maar je kunt leuke figuurtjes en effecten maken.
Veel merken hebben deze soort nagellak en ook de budget-merken. Mij maakt het niet echt uit welk merk ik koop of krijg.

7. Parfum Ed Hardy Love and Luck
Parfum heb ik ook al best wel veel, zie mijn parfum stash. De parfum Ed Hardy Love and Luck heb ik als tester en ik word helemaal vrolijk van dit geurtje. De hoofdgeur is lelie. Het is een vrouwelijke zacht zoete geur met iets fruitigs. Love it.

Dit is mijn wishlist voor deze keer. Ik heb nu vooral make-up op mijn wishlist staan. Misschien is het ook leuk om eens in de zoveel tijd een update te doen hoeveel is waar gemaakt van de wishlist.
 

2 opmerkingen:

  1. Leuke whis list :) Ik zou ook super graag een zoeva kwasten set willen hihi

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke wishlist! Colour eyeliners lijkt me ook wel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen