woensdag 11 juli 2012

MAX mascara waterproof double lash effect

Ik heb weer een nieuwe mascara gekocht: de MAX mascara waterproof double lash effect. Ik had ook al de andere MAX mascara zonder waterproof. Die andere mascara heeft dezelfde verpakking, maar heeft dan roze randjes in plaats van blauw. Deze mascara kost maar 0,98 euro en de vorige vond ik erg fijn, dus ben benieuwd of deze ook zo fijn is.
Dit is het borsteltje. Het is een siliconen borsteltje en vanaf het staafje best wel flexibel.

Nu ga ik de mascara testen. Voor jullie is het verschil makkelijker te zien als ik mijn "naakte" wimpers eerst laat zien. Ik heb expres verder geen make-up op gedaan, want ik wil ook gaan testen hoe waterproof deze mascara is.

Dit is zonder mascara
Oog met 1 laag mascara. Ik had wat geknoeid in het hoekje van mijn oog en weg gewreven, vandaar dat mijn huid daar een beetje rood is. Je ziet wel dat er mascara op zit, maar er is niet heel veel verschil vind ik.
Oog dicht en open met 2 lagen mascara. Ook niet zo heel veel verschil met 2 lagen, vind ik...
Oog dicht en open met 3 lagen mascara. Ik zie wel wat verschil, maar niet bijzonder veel. Op zich werkt de mascara wel, want mijn wimpers worden zwart en je ziet ze wat beter dan zonder mascara, maar ik vind deze mascara niet geweldig.
Ik heb op allebei de ogen 3 lagen mascara gebruikt, maar bij mijn linkeroog (op de foto rechts) heb ik het borsteltje gedraaid tijdens het aanbrengen van de mascara en bij het rechteroog (op de foto links) niet. Je ziet dat bij mijn linkeroog, rechts dus, de wimpers wat meer krullen. 
Zoals ik al zei: ik vind het op zich geen slechte mascara, maar ik vind het ook niet geweldig. Ik vind dit wel fijne mascara voor dagelijks gebruik, maar als je echt wilt opvallen met je ogen in de avond of tijdens het uitgaan, zou ik toch andere mascara gebruiken.

Nu wil ik eens testen hoe waterproof deze mascara is, want ik fiets regelmatig door de regen en wil dus niet dat al mijn mascara uitgelopen is als ik op mijn plaats van bestemming kom.
Waterproof? Nee hè? Niet bepaald... Ik heb een paar keer met best wel wat water in mijn gezicht geplensd en het blijft wel ietsje beter zitten dan een mascara die niet waterproof is, maar echt waterproof zal ik deze zeker niet noemen.
Dit is één van de weinige producten van MAX die bij de Action te koop is dat niet zo van goede kwaliteit is. Niet slecht, maar zeker niet geweldig. Wel prima voor mijn dagelijks gebruik, maar ik kan me voorstellen dat niet iedereen genoegen zal nemen met deze mascara. Ook niet voor dagelijks gebruik.

Wat vind jij?

3 opmerkingen:

 1. Ik vind hem ook niet zo goed werken, ik zie de werking inderdaad niet goed!xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb hem zelf ook en ben er best tevreden over!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi! Ik heb je een e-mail gestuurd, zou je die even willen lezen en beantwoorden?

  Liefs,
  Laura

  BeantwoordenVerwijderen