dinsdag 31 juli 2012

Geld verdienen door op reclame te klikken

Ik ben al een tijdje bezig met geld verdienen door op reclame te klikken. Misschien heb je wel ooit gehoord van de sites: Euroclix, Jiggy, Cash4Ladies, Ladymail, Nucash.nl, Doublepoints, Gekkengoud, Spaarbron.nl, MoneyMiljonair.
Er zijn veel van die sites waarbij je je alleen hoeft te registreren en dan ontvang je automatisch e-mails met reclame. Daar klik je op en per klik verdien je 0,01 euro. Bij 1000 keer klikken ontvang je 10 euro, maar als je doorgaat ontvang je 25 euro bij 2000 keer klikken en ga zo maar door.

De aller eerste site die ik leerde kennen was Euroclix. Bij Euroclix heb ik al 10 euro gewonnen, maar ik heb besloten dat ik nu meer geduld ga hebben (nu maar hopen dat dat ook gaat lukken) zodat ik veel meer spaar.
Ik ben met alle sites ongeveer tegelijk begonnen, dus ik zit bij alle sites op ongeveer hetzelfde saldo.

Omdat het dus echt werkt heb ik in mijn sidebar een aantal banners geplaatst zodat jullie ook lid kunnen worden. En als jullie via die link lid worden, verdien ik ook weer clix/points/jiggy's/cash/goud/parels. Je kunt ook verdienen door spelletjes te spelen of door mee te doen aan enquêtes. O ja, ik heb alleen van Cash4Ladies geen banner omdat die het gewoon niet deed en de Ladymail doet ook raar, want ik zie alleen een link terwijl het toch echt de banner is. 

Als je niet steeds reclame in je mailbox wilt, kun je ook een apart email adres aanvragen of een map maken in je mail waar de spaarmail automatisch in komt. 

2 opmerkingen: