maandag 30 juli 2012

Rare droom over The Body Shop

Ik heb vannacht zo raar gedroomd! Ik droomde dat ik in een soort warenhuis was, of parfumerie, samen met een paar vriendinnen. We waren gewoon wat aan het rondkijken toen ik langs een grote schap liep waar heel veel producten van The Body Shop lagen. Ik keek er naar, maar liep voorbij, tot ik een mand zag met een aantal producten van The Body Shop, zoals een body scrub, body butter, make-up en parfums. Bij die mand stond een bord met: "Winactie The Body Shop producten! Win en zoek je eigen product uit". 
Dat kon ik dus niet aan me voorbij laten gaan, dus ik schreef me in om kans te maken. 
Zo zagen de producten er ongeveer uit die in de mand lagen. Ook al wist ik nog niet of ik zou winnen, ik mocht wel alvast 1 product uit de schappen uitzoeken. Na lang rondkijken koos ik een palette met cream eyeshadows.

Na een tijdje werd de winnaar bekend gemaakt... Maar helaas was ik niet de winnaar. Het was een meisje die een mascara uitgekozen had. Ik was een beetje teleurgesteld, maar ik kon wel tegen mijn verlies. 

Het was toch wel een leuke droom, maar ik vind het wel heel typisch dat ik nu zelfs over beauty producten droom. Ik ben er blijkbaar erg mee bezig in mijn hoofd. Maar hey, wat maakt het uit? Het is leuk, het geeft voldoening, het is mijn hobby. Super toch?
Ik zou wel graag producten van The Body Shop willen hebben. Hopelijk droom ik binnenkort weer zoiets, maar win ik dan! Of in het echt. Nog beter.

4 opmerkingen:

 1. Ik droom zo vaak dat ik win, maar helaas ik dat vaak dus ook alleen maar een droom..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha, leuk om te lezen! Ik weet eerlijk gezegd nooit meer wat ik heb gedroomd :$

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, wat grappig!
  Ik volg je nu :)

  http://girlsandbeyond.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen