vrijdag 6 juli 2012

Shoplog Action 5-7-2012

Ik ga echt te vaak naar de Action... Dit heb ik gisteren gekocht, maar ik heb iets vergeten er bij te leggen dat ik ook gekocht heb:
Deze make-up kwastjes. Ik heb echt te weinig en niet de goede make-up kwasten en kwam deze tegen bij de Action. Ik heb geen idee of deze van goede kwaliteit zijn, maar ik verwacht er niet te veel van.
Er zitten 5 kwastjes in: het wenkbrauwborsteltje, twee oogschaduw kwastjes, een schuin af gesneden eyeliner kwastje en een poeder/blush kwast.
Ik wilde er nog een blush bij hebben, maar dan eentje die wat rozer is dan de twee (Rose en Rosewood van MAX) die ik al heb, dus ik heb de Pink erbij gekocht. Op de foto lijkt het een stuk donkerder dan het in werkelijkheid is.

De twee Onyx oog & Make-up reinigingsdoekjes 25 stuks. Dit was een aanbieding: twee voor 0,88 euro. Deze heb ik nog nooit gebruikt. Ik heb tot nu toe alleen gezichtstonic en facewash gebruikt om mijn gezicht te reinigen.

Ik heb de Zen Body Scrub Happy Days gekocht. Ik had van deze ook al de shower cream die ik heerlijk vind, maar toen ik de shower cream Happy Days eerder kocht, stond deze body scrub er nog niet, dus heb ik deze ook maar meteen mee genomen. Deze ruikt heerlijk fris en fruitig naar mandarijn en grapefruit. Ik word inderdaad blij van deze geur!

En toen bedacht ik dat ik net zo goed nog een andere geur mee kon nemen: de Paradise Pink shower cream en body scrub die naar galbanum en bergamot ruiken. Geen idee wat dat is, maar het ruikt fris, zoet en exotisch. Ik zal van al deze Zen producten nog een review maken.
Dit is een nieuw product van MAX. Ik heb het nooit eerder gezien en de hele schap was al leeg, op deze en nog 1 andere na van dezelfde kleur. Ik neem aan dat er nog veel meer kleuren te krijgen zijn dan alleen deze, dus ik ga nog een keer terug om te kijken.
Het is een lip- en oogpotlood. Je kunt het als oogschaduw en eyeliner gebruiken, maar ook als lipstick. Ik ben heel benieuwd naar dit en zal hier ook nog een review over maken. 

- De Onyx reinigingsdoekjes waren 2 voor 0,88 euro.
- De make-up kwastjes waren 1,29 euro
- De Zen shower gel 1,49 euro
- De Zen scrub sea salt 1,39 euro
- De MAX blush 0,99 euro
- De MAX lip & eye pencil 0,69 euro

2 opmerkingen:

 1. Ik ben laatst ook bij de action geweest! Daar heb ik ook die kwastjes en de bodyscrub gekocht (de gele) Ik vind de kwastjes best wel fijn!
  X Noah

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben benieuwd naar die body scrubs enzo.
  Leuke dingetjes heb je geshopt.

  Loves Amber ♥

  BeantwoordenVerwijderen