vrijdag 6 juli 2012

Review: Zen Happy Days en Paradise Pink

Dit zijn de vier producten die ik gekocht heb bij de Action voor een belachelijk mooi prijsje!
De Zen Happy Days body scrub en shower cream en de Zen Paradise Pink shower cream en body scrub.
De shower cream van Happy Days had ik al ooit eerder gekocht, maar toen stonden de scrubs er nog niet. Omdat de shower cream van Happy Days mij zo goed beviel heb ik meteen de body scrub van deze lijn er ook bij gekocht en waarom dan niet meteen een ander geurtje van de Zen shower cream en scrub kopen?

Op de achterkant van Happy Days shower cream 200ml staat:
Ontdek een nieuwe combinatie van frisheid en verzorging met Zen Shower Cream. Verwen je zintuigen met de ultieme geur belevenis van grapefruit en mandarijn. De Happy Days formule zorgt voor een heerlijke douche belevenis en een voelbaar zachte huid. pH neutraal, parabeenvrij en zeepvrij.

Op de achterkant van Happy Days body scrub seasalt 500ml staat:
Met verkwikkende geur van grapefruit en mandarijn. Verwijdert op zachte wijze dode huidcellen. Gebruik: Masseer de scrub met ronddraaiende bewegingen over de vochtige huid. Daarna goed afspoelen. 
Op de achterkant van Paradise Pink shower cream 200ml staat:
Ontdek een nieuwe combinatie van frisheid en verzorging met Zen Shower Cream. Verwen je zintuigen met de gewaagde en gedreven geur belevenis van galbanum en bergamot. De Paradise Pink formule zorgt voor een exotische douche belevenis en een voelbaar zachte huid. pH neutraal, parabeenvrij en zeepvrij.

Op de achterkant van Paradise Pink body scrub seasalt 500ml staat verder hetzelfde als op de scrub van Happy Days, maar dan met de andere geur, natuurlijk.

Beide verpakkingen vind ik erg mooi en het geeft mij meteen een heel luxe gevoel. Ik snapte eerst niet wat dat tekentje betekende, maar nadat ik de achterkant van de verpakkingen had gelezen, snapte ik dat het Zen betekent. 
Even voor de duidelijkheid: Zen is niet het merk, maar de lijn van deze producten. Hegron is het merk, maar dat staat ergens heel klein op de achterkant van de verpakkingen.

Ik heb nog nooit eerder een bodyscrub gebruikt, dus dit is mijn eerste keer. Ik heb de Paradise Pink nog niet gebruikt, alleen de Happy Days.
Zo ziet de scrub van Happy Days er uit:
 Zo ziet de scrub van Paradise Pink er uit:
Ik vind het wel leuk dat de scrubs allebei een roze en een gele gloed hebben. Het is heel lichtjes en als je het vergelijkt, valt het je pas op.
Het is heel grof zout met een heerlijke geur, zowel van Happy Days als Paradise Pink. Happy Days ruikt heel fris en fruitig met een zoete vleug er door. Paradise Pink ruikt ook fris en fruitig, maar ruikt is zachter/zwoeler zoet dan Happy Days. Ik kan hieruit niet kiezen welke geur ik het lekkerst vind. Ik vind ze allebei even lekker ruiken.

Ik heb als eerst de scrub gebruikt. Je kunt best een flinke klodder nemen en dan gaan scrubben. Het vocht trekt snel in en je verspreid de scrub makkelijk over de rest van je huid. Als je al even gemasseerd hebt, merk je dat het vocht goed ingetrokken is en doen de zoutkorrels hun werk pas echt goed.
Let op dat je geen wondjes hebt, want het prikt echt ontzettend! Ik had een wondje op mijn enkel door het scheren en dat heeft erg geprikt door het zout. 
Toen ik de scrub afspoelde, voelde mijn lichaam heerlijk zacht. Meteen daarna heb ik de shower cream gebruikt dat het nog eens extra lekker zacht maakte en doordat beide producten evenveel parfum bevatten, ruik je het na het douchen goed, maar niet overheersend.
De tube shower cream van Happy Days lekte wel een beetje. Dat is een nadeel, maar gelukkig is dat niet zo bij de tube van Paradise Pink. Het wil dus niet zeggen dat de verpakking slecht is. Er heeft gewoon toevallig een slechte verpakking tussen gezeten die ik gepakt heb.

Ik kan niet wachten tot ik de Paradise Pink scrub en shower cream kan gebruiken! Het effect zal hetzelfde zijn, maar de geur zal natuurlijk wel anders zijn. 

De shower cream 200ml kost: 1,49 euro
De body scrub 500ml kost: 1,39 euro
Het is te koop bij de Action.

3 opmerkingen:

 1. Ik ga de bodyscrub zeker proberen!
  goeie review!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb de happy days bodyscrub ook!
  Ik had ook wondjes en het prikte enorm:)
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik heb de happy days scrub ook en wat is ie goed voor zijn prijs, ik vind hem zelfs beter, dan sommige duurdere scrubs

  greeeetttzzzzzzz

  BeantwoordenVerwijderen