maandag 23 juli 2012

Wat wil jij graag zien op mijn blog?

Ik heb een complete lijst gemaakt van ideetjes, onderwerpen en (nieuwe) rubrieken om op mijn blog te zetten die ik zelf erg leuk en interessant vind. Het is zo'n grote lijst dat ik me zelfs afvraag hoe ik het voor elkaar ga krijgen om dat allemaal te posten, terwijl er ondertussen heel veel dingen bij komen. Als ik nieuwe producten gekocht of gekregen heb, wil ik die zo snel mogelijk met jullie delen en mijn mening daarover vertellen, zodat jullie zelf sneller de keuze kunnen maken of je het wel of niet wilt kopen, voordat het uitverkocht is. Ik wil graag weten wat jullie interessant en leuk vinden, want dat is misschien wel anders dan wat ik leuk vind. 
Deze blog ben ik begonnen omdat ik het zelf leuk vind om te doen, omdat ik er mijn voldoening uit haal en het is inmiddels echt een serieuze hobby en verslaving is geworden, maar zonder lezers is het natuurlijk minder leuk. En ik vind het leuk als mijn lezers enthousiast zijn over de onderwerpen waar ik over schrijf.

Ik wil jullie daarom vragen: zijn er onderwerpen of rubrieken die jullie graag (meer) op mijn blog willen zien? Misschien meer lifestyle en personal posts, of juist meer reviews, shoplogs of stash? En wat dan precies? 

Of zijn er dingen die jullie zelf misschien willen kopen maar eerst van mij willen weten of het een fijn product is? En wat dan? Zijn er bepaalde merken of producten die jullie vaker op mijn blog willen zien?
Het kan ook zijn dat jullie mijn blog al goed genoeg vinden en dat ik gewoon door moet gaan zoals ik nu bezig ben, zonder veranderingen aan te brengen of dingen toe te voegen. Laat het me weten, ik hoor het graag!

De rubrieken en onderwerpen die (onder andere) op mijn lijstje staan, zijn:
- Question and answer Jullie stellen vragen aan mij en ik antwoord daar op, of andersom.
- Tutorials. Ik wil tutorials van mijn nail art gaan maken en ook van make-up looks. Ik ben sowieso van plan om wat meer met looks te gaan werken voor wat meer variatie, maar ik moet eerlijk toegeven dat ik nog in de leer ben met make-up. Aan de andere kant, misschien is het juist daarom leuk als ik daarover post.
- Video's. Ik wil vaker vloggen, maar mijn eigen fototoestel is kapot. Mijn vriend heeft een Canon die HD kan filmen en ik mag van hem zijn camera gebruiken, maar hij moet me eerst uitleggen hoe dat allemaal werkt voordat ik zijn schatje sloop. EN! En en en! Ik heb hem een statief cadeau gedaan voor zijn verjaardag die ik natuurlijk ook kan gebruiken. Ideaal. Komt allemaal nog!
- Tags. Dat is een rubriek/onderwerp waar ik een beetje over twijfel. Zoveel mensen doen dat al en ik weet niet of iedereen daar echt op zit te wachten. Laat me dat dus alsjeblieft weten.
- Give away/Winacties. Er staat een give away/winactie op het programma. Als ik 50 volgers in totaal heb (Bloglovin' en GFC bij elkaar opgeteld) organiseer ik een winactie. Als dat goed loopt, zal ik vaker winacties organiseren.
- Mijn hobby's.  Ik heb al een rubriek over boeken en daar wil ik meer mee gaan doen, maar ook over mijn andere hobby's zoals joggen en films kijken. Ik twijfel nog of ik die hobby's een aparte rubriek ga geven of gewoon alles bij elkaar plemp onder categorie "Hobby's". Ik bedenk me trouwens net; als ik "hobby's" uitspreek is het eigenlijk een heel raar woord. Een verkleinwoordje van Hobbit. Hobby. Haha. Never mind.

Dus. Laat het me weten. Als je verder nog tips of vragen hebt ben je altijd welkom! Je kunt me ook een mailtje sturen: arianne731@hotmail.com

2 opmerkingen:

 1. Jou idee van dat je hebt, met dat je in leer bent met make-up is wel leuk! Dan kan je tonen wat gelukt is en mislukt en kan je misschien je eigen technieken delen? Dat lijkt me toch leuk om te zien! Reviews zijn altijd handig & shoplogs zijn ook altijd leuk. Wat meer persoonlijke artikels als je hobby's zijn ook altijd leuk! & Idd, hobby's - hobbit, ik had er nog nooit zo over gedacht, haha!
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je voor je tip! Dus als ik je goed begrijp moet ik doorgaan waar ik mee bezig ben en kan ik af en toe wat looks maken van mezelf. Misschien is het leuk om in de loop van de tijd een verschil te zien met nu en later, hoeveel ik gevorderd ben. En wat meer over hobby's.

   Verwijderen