maandag 9 juli 2012

Daar is 'ie dan: shoplog 28 juni 2012

Jaaaa het heeft even geduurd, maar hier is 'ie dan! De shoplog van 28 juni 2012. Weten jullie het nog? Ik heb toen flink geshopt in Eindhoven omdat het uitverkoop was. Nog nooit heb ik zoveel voor zo goedkoop in 1 dag gekocht.

Ik ga niet ieder kledingstuk aantrekken, omdat ik dan nogal lang bezig ben met omkleden en de juiste foto's maken. Ik zal wel een keer een aparte post maken van de nieuwe kleding die ik aan heb en daarbij vermelden om welke kleding van welke shoplog het gaat. Deze post zal ik in de categorie "Fashion" plaatsen.

Laten we dan nu beginnen. In mijn tussendoor-post heb ik een paar foto's laten zien van een jurkje dat ik bij de Cool Cat gekocht had en schoenen bij de Scapino. Hier zie je ze nog een keer en meteen de foto's erbij die ik vandaag gemaakt heb.
Dit jurkje heb ik bij de Cool Cat gekocht voor 7,50 euro. Het is totaal iets anders dan wat ik normaal zou kopen, maar ik vind het stiekem zo super goed staan dat ik het toch gekocht heb. En voor dat geld hoef ik zoiets niet te laten.

Dit shirtje heb ik ook bij de Cool Cat gekocht voor 7,50 euro. Het is een shirtje dat om je taille "gewrapped" is. Ik hou heel erg van de kleuren paars en rood en heb dit shirtje in beide kleuren gepast, maar ik vind dat het paarse shirtje het model het best liet uit komen, dus heb ik deze gekocht. En ik heb eigenlijk al heel veel rode kleding, dus een keer een andere kleur is ook wel leuk voor wat variatie in mijn garderobe.

Deze prachtige sleehakken heb ik bij de Scapino gekocht voor 10 euro. Ik hou van schoenen met hoge hakken, omdat ik zelf nogal klein ben en dat wil ik graag compenseren. En ik vind het lekker lopen en hoge hakken maakt vrouwelijk. 

Dit jurkje heb ik bij de H&M gekocht. Normaal gesproken draag ik geen wit, omdat wit meestal doorschijnt en daar heb ik een hekel aan. Bij dit jurkje valt dat erg mee. Ik heb het gekocht omdat het heerlijk zit. Het is een zachte stof met een prachtig dessin. Het doet mij een beetje denken aan de Japanse Sakura Cherry Blossoms. Dat maakt mij vrolijk. De mouwtjes vind ik ook erg leuk: het zijn hele wijde mouwtjes en doet mij een beetje denken aan vlinders. Dit jurkje kostte 9 euro.

Dit is precies hetzelfde jurkje als hierboven het witte jurkje met bloemetjes, maar deze is dus helemaal zwart. Dit is ook bij de H&M gekocht en kostte 7 euro. Het ziet er nu wel wat gekreukt uit, omdat ik het in de was gedaan had, maar heb het er even uit gehaald voor de foto. Ik weet het; niet echt representatief, maar ik kon niet nog langer wachten met deze shoplog. Ik zal ook van dit jurkje wel een andere keer een foto maken als het niet meer zo gekreukt is en hoe het bij me staat als ik het aan heb.

Net als het zwarte jurkje van Cool Cat is dit een redelijk sjiek jurkje. Het is een hele mooie gladde stof en geeft ook een wrapped effect. Erg mooi, classic en toch sexy. Komende vrijdag is mijn vriend jarig en zal ik dit jurkje waarschijnlijk dragen. Dan zal ik meteen een foto maken van hoe het me staat. Ik ben echt heel blij met dit jurkje. Het is ook bij de H&M gekocht en kostte (volgens mij) 9 euro.

Ik ben erg kritisch en kieskeurig als het gaat om lingerie en bikini's. Ze moeten altijd aan de volgende voorwaarden voldoen: een beugel, met voering, (het liefst) een effen kleur en betaalbaar. Ik hou heel erg van halters, maar vind eens een bikini met beugel en halter, in mijn maat en een betaalbare prijs. Dat is bijna niet te doen... Ik zoek al heel lang een witte bikini met halter en beugel, betaalbaar, in mijn maat en het liefst in een soort van 'bij-elkaar-gebonden-effect-topje', zoals je hier dus ziet op de foto.
Ik had de hoop al lang opgegeven. Tot ik bij de H&M was en zag dat alle bikini's 2 voor de prijs van 1 waren. Ik zag deze hangen en MOEST deze hebben, ongeacht de prijs, want het model is al zo moeilijk te krijgen en dan ook nog een die voldoet aan al mijn voorwaarden. Deze heeft een beugel, een halter, voering, een 'bij-elkaar-gebonden-effect', was in mijn maat en ook nog eens betaalbaar: 7 euro voor het topje en 3 euro voor het broekje.
Het kon mij niets schelen dat alle bikini's 2 voor de prijs van 1 waren... Ik kon toch geen andere leuke bikini vinden en nam dan deze mee voor 10 euro.
Ik kwam bij de kassa om alles af te rekenen en toen werd mij verteld dat de actie ook geldt voor 2 losse stukken en dus kreeg ik het broekje gratis. Ik heb nu de bikini dus voor 7 euro! Dat maakte mijn dag helemaal goed, natuurlijk!

Dit leuk zomerjurkje met halter heb ik gekocht bij de C&A. Het kostte 9 euro.

Eén van de soorten kleding die ik moeilijk naar mijn smaak kan vinden zijn truien. Nu heb ik er eindelijk weer eens een gevonden die naar mijn smaak was en lekker zat. Het is een lekkere dikke trui van nep-wol.
 Bij de schouders heeft het een soort pofmouwtjes en dat geeft een leuk effect.
En de trui heeft een tailleband. Daar hou ik ook erg van, omdat het lekker warm is en de taille accentueert. Deze trui kostte 5 euro bij de C&A.

Deze leuke bloem voor in mijn haar heb ik bij de Wibra gekocht voor 0,99 euro. Het heeft een clip, een elastiekje en een speldje om ergens op vast te spelden. Het staat erg leuk in mijn blonde krullende haren.

Ik had bij de H&M nog een heel leuk beige blousje gekocht voor 7 euro, maar dat ligt nu in de wasmachine, dus ook dat zal ik nog een andere keer laten zien. Ik heb echt vet goed gescoord, vinden jullie niet?

6 opmerkingen:

 1. Leuke spulletjes! Vooral die hakken en die bikini zijn leuk!
  Xx<3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! Super ook dat eerste jurkje :D

  Jammer dat je van de rest van de kleren ook niet een hebt waar je het aan hebt, ben benieuwd hoe dat staat! :)

  En met de sale is shoppen natuurlijk altijd leuk :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja ik ga echt nog foto's maken van de kleding hoe het staat als ik het aan heb!

   Verwijderen
 3. Ik vind de witte bikini leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen