zaterdag 21 juli 2012

Review: Glossybox Lipstick

Misschien hebben jullie deze lipstick ook, maar er zullen vast ook mensen zijn die de Glossybox (nog) niet ontvangen. Sinds ik de 6 lipsticks bij de Action gekocht heb (hier de review), ben ik helemaal fan van lipsticks en was dus ook heel blij toen ik deze in de Glossybox zag. Nu heb ik nog meer vergelijkingsmateriaal en nog meer producten om mezelf mooier te maken, hihi.
 Dit is de kleur. Roze, dus. Glossy Pink staat op de onderkant van de lipstick.
Beschrijving:
Kryolan - Glossybox lipstick
Professionele lipstick voor zachte en glamoureuze lippen met een glanzende en langdurige kleur.
(Adviesprijs 11,90 euro / fullsize)
Ik was heel benieuwd of deze lipstick inderdaad zo goed is en of prijs echt zoveel uitmaakt vergeleken met budget lipsticks. 
Nu zijn de enige budget lipsticks die ik ooit gebruikt heb van de Action, dus ik weet daar verder nog niet zo heel veel van af, maar ik ben wel erg benieuwd naar een wat duurdere lipstick. Dit is een lipstick die in een prijsklasse valt die ik niet zo snel zou kopen, omdat ik (bijna) 12 euro toch wel heel veel vind voor een lipstick. Maar gelukkig heb ik daar de Glossybox voor, om producten te testen die ik normaal niet zo snel zou kopen.

Dit is de swatch:
Het is echt heel goed gepigmenteerd. Ik heb hier maar twee keer zachtjes met de stick over mijn arm gesmeerd. Dat belooft wat!
En dan hier een foto hoe het bij mij staat.
Ik vind 'em echt geweldig! Hij staat me super goed en draagt heerlijk. Je krijgt er geen uitgedroogde lippen van. Ik werd zelfs nageroepen op straat dat ik mooi ben hahaha. Ik weet alleen niet of dat door de lipstick kwam...

Nou, eerlijk gezegd schuif ik even de lipsticks van de Action aan de kant en wordt dit mijn nieuwe favoriet! Ik ben er echt blij mee.

Wat vind jij van deze lipstick? Heb je deze ook? Staat het bij jou of heb jij een andere kleur?

4 opmerkingen:

  1. Ja, deze heb ik ook! Het is echt een prachtige kleur. Haha, leuk dat je werd nageroepen! hihi :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze heb ik ook (hahahaha, volgens mij heeft iedereen deze lipstick nu) Hij staat je echt super mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk! Toevallig heb ik morgen een review over deze lipstick in mijn agenda staan ;) Maar hij staat je leuk! Het is inderdaad een hele fijne lipstick!

    BeantwoordenVerwijderen