woensdag 11 juli 2012

Palmolive Naturals Nutrafruit Granaatappel

Deze douchecrème heb ik gekregen van mijn moeder. Het is de Nutrafruit-lijn en heb deze in de geur granaatappel. Ze zijn in drie geuren verkrijgbaar: granaatappel, kiwi en mandarijn. Ik hou sowieso meer van de geuren en smaken van rood fruit, dus deze lijkt mij zelf het lekkerst. 
De verpakking vind ik mooi en zit in een handige fles. Soms heb je van die flessen voor douchecrème en douchegel waarbij je eerst je nagels moet breken voordat je het dopje open krijgt en als je echt een vervelende fles hebt, klapt de dop ook nog eens terug waardoor je weer een andere nagel moet breken. Deze fles heeft dat gelukkig niet.

De crème zelf ziet er heel mooi uit! Het doet mij denken aan ijs. De geur is echt puur fruitig en ik ruik geen chemische troep er tussendoor. Als ik dit ruik, krijg ik automatisch het beeld van heerlijk zoete Italiaanse ijs.
Het verbaast me dat de kleuren zo mooi blijven en het roze niet compleet mixt met het witte. Hoe vaak je de fles ook kantelt, de kleuren blijven zo mooi langs elkaar af lopen in plaats van er een lichtroze massa van te maken. Ook als je de crème er uit spuit zie je heel duidelijk de gescheiden kleuren. Je moet wel stevig in de fles knijpen om er genoeg uit te krijgen, maar niet te stevig. Op deze manier kun je je crème goed doseren en krijg je niet per ongeluk in één keer teveel. Ik vind dat persoonlijk wel fijn.
De geur is heel zoet, fris en fruitig. Het is een heel zomerse geur en de geur maakt mij echt blij. Ik zou deze douchecrème in de herfst en de winter niet zo snel gebruiken, omdat ik gewoon het gevoel heb dat het daar niet echt goed bij past. Daar is deze douchecrème iets te zoet en fruitig voor. Als ik een zomers gevoel wil hebben met douchegel of douchecrème pak ik eigenlijk altijd deze uit de kast. Hij behoort echt tot één van mijn favorieten.

Wat ik ook heel belangrijk vind van douchegels en douchecrèmes is dat je de geur na het douchen nauwelijks of niet meer ruikt. Bij deze is dat gelukkig wel het geval. Na het douchen kan ik het niet laten om steeds aan mijn armen te ruiken en iedere keer als ik weer een vleugje van dit fruitige geurtje oppik, krijg ik weer een blij zomers gevoel.
Dit is de eerste keer dat ik iets van Palmolive gebruik en door de positieve ervaring met deze douchecrème ben ik zeker bereid om meer van Palmolive te kopen.

Jammer dat ik niet zo van de geuren van kiwi en mandarijn houd, anders had ik waarschijnlijk die twee geuren erbij gekocht. Ik ben allergisch voor kiwi, dus vind dat sowieso geen prettige geur omdat ik het automatisch associeer met mijn allergische reacties en mandarijn... Tja, hmm. Het liefst heb ik dan een mandarijngeur gemengd met een andere geur, dan vind ik het enigszins te doen. Maar ik ben blij dat ik deze heb, want ik ben echt dol op deze douchecrème en daarom gaat deze review ook bij de categorie Favorieten!

4 opmerkingen: