zaterdag 21 juli 2012

Tijd voor een cadeautje!

Mijn vriend is sinds donderdag op vakantie met zijn broer en hij komt maandag pas weer terug. Dat betekent dat ik nu sinds donderdag tot maandag alleen ben in ons huisje. Ik ben gewend om alleen te zijn en alleen te wonen, dus ik dacht dat het totaal geen probleem zou zijn als mijn vriend een aantal dagen op vakantie zou gaan.
Maar nee. Ik mis hem heel erg en ik ben heel blij als hij weer thuis komt. Ik heb daarom een cadeautje voor hem gekocht. Gewoon zomaar. Omdat ik hem lief vind. En omdat ik cadeautjes geven leuk vind.
Hij is gek op auto's en vooral auto's als Ferrari, Aston Martin, Lamborghini en toen zag ik dit cadeaupakketje bij de Big Bazar staan voor 6,99 euro. Ik dacht meteen aan hem (wanneer niet? hihi).

Dit is de Feroce. Geen idee waar het naar ruikt, maar het ruikt lekker mannelijk (goh, het is een mannengeur..). Maar nee, hij ruikt echt heel lekker. Ik vind het heel moeilijk om te beschrijven waar het precies naar ruikt, omdat dat allemaal heel anders is bij mannengeuren dan bij vrouwengeuren. 
Er zit een 100ml eau de toilette in en 150ml deodorant body spray. Er stonden nog twee andere kleuren en geuren: blauw en zilver, maar ik vond deze rode het lekkerst ruiken. 6,99 euro vind ik trouwens ├ęcht super super goedkoop voor zo'n merk en deze kwaliteit van eau de toilette en deodorant. 

Maandag komt mijn mannetje weer thuis, dus dan ga ik hem verrassen. Ik laat hem niet weten dat ik met een cadeautje op hem wacht, want dan is de verrassing des te groter! Ik zal jullie laten weten wat hij er van vindt.

Kennen jullie deze geur? Zo ja, wat vinden jullie van deze mannengeur?

4 opmerkingen:

 1. Wat leuk zo een cadeautje, hij zal er vast wel blij mee zijn!
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat vervelend dat je alleen thuis was! Hopelijk is alles weer goed als hij weer thuis komt! En is ie super blij met je kadootje! haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Komt wel goed. Het is wel te doen hoor, alleen zijn. Het gaat me ook niet zo zeer om dat ik het vervelend vind om alleen te zijn, het is alleen dat ik hem mis. Het huis is zo leeg zonder hem haha

   Verwijderen
 3. Wat leuk dat je het cadeautje heb gegeven! Zal hij vast wel op prijs stellen!

  BeantwoordenVerwijderen