dinsdag 26 juni 2012

Mijn nagellak stash juni 2012

Dit is mijn nagellak stash. Toen ik alles op de grond bij elkaar legde verbaasde ik me er over dat het nog zo weinig is, omdat het in de tas veel meer lijkt. Ik heb even voor de lol geteld en het zijn er (als ik goed geteld heb) 118.

Ik heb alle merken gesorteerd en daar foto's van gemaakt.
Dit zijn mijn Catrice lakjes. Van links naar rechts: 170 Scream Peach!, 010 Don't feed the birds, 240 Sold out for ever.

Dit is de enige nagellak die ik heb van 2True, nummer 21.

De nagellak van Astor. De twee in het paars van nummer 340 heb ik dubbel. De andere is Ultra Diamant 499.

Een mooi fuchsia roze lakje van Black Onyi dat ik verder niet ken. Er staat geen nummer op en heb deze nog nooit gebruikt.

Zes kleine potjes van Cien. De drie onderste zijn allemaal top coats en de drie bovenste nagellak. Van links naar rechts: Silver Galaxy, Raspberry en Strawberry. De nagellakjes heb ik nog nooit gebruikt, maar de top coat van Cien wel en die kon ik er zo weer af trekken toen het opgedroogd was.

Twee lakjes van Collection 2000. De linker, nummer 163, heb ik gekregen toen ik 7 jaar werd en dat was de aller eerste nagellak die ik had. Het is een lichtroze parelmoer kleur nummer en doet het nog steeds erg goed.
De andere is nummer 97 en heeft een aparte kleur. Het is tussen roze en rood in, hoewel deze op de foto echt roze lijkt.

De Creation Lamis nagellak. Van links naar rechts: 21, een top coat met glitters zonder nummer en nummer 26. Ik vind dit een erg fijn merk. Het blijft goed en lang zitten en heeft een goede dekking.

Dit zijn al mijn Essence nagellakken. Bovenaan Colour&Go, in het midden Multi Dimension en onderaan een paar van de andere lijnen van Essence.
De Colour&Go van links naar rechts: 33 Just in case, 07 Rock it, baby!, 55 Let's get lost, 90 I want that!, 60 Fateful desire, 78 Blue addicted, 43 Where is the party?, 05 Sweet as candy, 42 Dress for a moment.
De Multi Dimension van links naar rechts: 58 The one and only, 64 Trendsetter, 65 Midnight Rocker, 20 Fatal, 19 Rock N Roll.
De onderste rij van links naar rechts: 02 Mother earth is watching you, 05 Speed of light blue, tippainter, 01 Street Styler.

Het enige H&M lakje dat ik heb. De kleur Gold.

Twee lakjes van het merk Indra uit Duitsland. Links nummer 35 en rechts nummer 61. Ik heb ze nog nooit gebruikt, dus weet ook niet of ze van goede kwaliteit zijn.

Dit merk Kleancolor ken ik niet, maar ik zie op het potje dat het uit Amerika komt. Dit is de kleur 4 White.

De L'Oreal Paris Jet-Set nagellak. Dit zijn de enige lakjes die ik heb van L'Oreal. Van links naar rechts: nummer 32, nummer 33, nummer 15 en nummer 13. Het is heel fijne nagellak met een klein dik kwastje waardoor je makkelijk kunt lakken.

Dit is een heel oud potje van Luminelle en ik moet deze eigenlijk weggooien omdat de nagellak een beetje stroperig is, maar als het opgedroogd is op mijn nagels en ik doe er top coat overheen, dan ziet het er erg mooi uit. Ik weet niet welk nummer dit is, want ik kan het stickertje onder op het potje niet lezen.

Ik ken dit merk M helemaal niet. Ik weet wel dat het van heel slechte kwaliteit is. Als het opgedroogd is op de nagels kun je het er zo af wrijven.

Dit is al mijn nagellak van het merk MAX dat ik bij de Action gekocht heb. Ik ben echt dol op deze nagellak, omdat het van erg goede kwaliteit is. Het blijft lang zitten, lakken makkelijk en zijn super goedkoop. Ik geloof 0,60 euro per potje. De onderste lakjes zijn de neonlakjes die bij elkaar in een pakje zaten dat 1,39 euro was. Ook die zijn van erg goede kwaliteit.
Bovenaan, van links naar rechts: DNC 16 Purple, DNC 9 Black, DNC 6 Peach, DNC 17 Blue Pearl, DNC 85 True Blue, DNC 12 Pearl, Top coat, DNC 11 Pink, twee dubbele DNC Rose Red en een witte crackle.

Drie lakjes van de Hema. Twee van Miss Helen en de andere van de gewone Hema merk. Van links naar rechts: nummer 191, nummer 185 en nummer 01.

Alle Miss Sporty's. De blauwe met glitter, links bovenaan, was mijn aller eerste zelfgekochte nagellak toen ik 7 jaar was. Hij is inmiddels stroperig geworden, maar als ik het op doe en er een top coat overheen doe, ziet het er nog mooi uit. En door emotionele waarde kan ik deze niet weggooien.
Van boven, links naar rechts: nummer 127, nummer 25, nummer 36, nummer 19, nummer 14, nummer 32, de whitener heeft een nummer dat ik niet kan lezen, nummer 23, nummer 39, nummer 9, nummer 3 en nummer 28.

De MNY. Van links naar rechts: nummer 445, nummer 753 en nummer 661.

Deze twee zaten bij elkaar in een doosje en heb ik gekregen van mijn schoonmoeder toen ik geslaagd was. De linker is Rally Pretty Pink (hoewel ik het meer op paars met goud vind lijken) en de andere is Red Shatter, een crackle.
Twee onbekende nagellakjes waar geen naam of nummer op staat. Misschien weten jullie welke merken dit zijn?

Paris Memoires. Van links naar rechts: nummer 33, nummer 7, nummer 18 en nummer 37.

Nummer 50 van de Prime Collection. Erg mooie nagellak.

Twee hele mooie lakjes van Rimmel. De linker is 615 Take a shine en rechter 617 Bright spark.

De Safari. Ik ben echt dol op dit merk met deze lakjes! Ik hou van parelmoerkleuren en de shimmers. Van links naar rechts: nummer 19, nummer 8 en nummer 17.

Een hele hoop van het merk Sina. Ik ken het merk helemaal niet. Ik heb dit allemaal gekregen, maar het zijn hele fijne lakjes die goed blijven zitten en mooi zijn.

Vogue. Links nummer 14 Petalo en rechts nummer 12 Cielo Rosa.

En de laatste: W.I.C. nummer 7.

7 opmerkingen:

  1. Wat veel en leuke kleurtjes!
    xx♥

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jeetje wat veel!! Van die onbekende heb ik de eerste ook gehad maar dan in een andere kleur, goud met glitter geloof ik... Ik heb verder ook geen idee welk merk haha
    Kus Noah
    www.daydreamingcoloursinspiration.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wow wat veel kleurtjes! Superleuk :)
    Ik heb een tip: als je lakjes stroperig worden, kan je er thinner bij doen. Je kunt echte nagellakthinner kopen, maar ook gewoon verfthinner (dat is veel voordeliger) :)
    Je hebt trouwens echt een leuke site :D
    Xxxx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je voor de tip! En dank je voor het compliment haha.

      Verwijderen
  4. Vandaag kwam iemand met " Création Lamis " ik probeer er meer over te weten. Waar is dit merk te koop? en ik zie bij jou een blauwe hoe heet deze?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Janine, ik heb eerlijk gezegd geen idee waar Création Lamis te koop is. Ik heb deze nagellak ooit gekregen. Deze blauwe heeft geen naam, maar wel een nummer. Het is nummer 26

      Verwijderen
  5. Sweet blog! I found it while surfing around on Yahoo News.
    Do you have any tips on how to get listed in Yahoo News?
    I've been trying for a while but I never seem to get there! Thank you

    My blog - http://www.comparecarinsurancee.com/

    BeantwoordenVerwijderen