zaterdag 30 juni 2012

Review: MAX Lipgloss New York Candy

Omdat die andere twee soorten lipgloss van MAX me zo goed bevielen (je weet wel, die met die belachelijke LED-lampjes in de dop) heb ik deze er ook nog bij gekocht. Deze lipgloss zit gewoon erg goed op je lippen, blijft lang zitten en is erg mooi.

Nu wilde ik deze natuurlijk even testen. Ik verwachtte dat het een lichtroze gloed op mijn lippen zou geven, maar niet zo aanwezig als de Italian Red van ditzelfde merk. Hieronder dus de foto met de New York Candy op mijn lippen.
Het roze springt er niet echt uit, hè? Het lijkt eerder een gewone glans. Ik krijg niet echt het "candy-gevoel" dat de lipgloss belooft met zijn naam. Al vind ik het wel een leuk bedachte naam voor een lipgloss. Als het dan ook echt aan candy doet denken.
Je ziet toch wel heel lichtjes een klein tintje, maar het valt verder echt niet op. Tot ik de lipgloss er af haal, dan zie je het verschil wel degelijk.
Toch wel een verschil! Dan heb ik liever mijn lippen mét de lipgloss. Maar de shimmers lijken met deze lipgloss minder aanwezig dan bij de andere twee lipglossjes van dit merk.

En ik denk dat ik die verdomde lampjes een keer ga mollen, want ze zijn echt irritant!
Dit schijnt dus recht in je ogen als je de lipgloss op doet. Niet echt prettig dus! Ik zit te bedenken hoe ik ze het best kapot kan maken zonder de hele dop of het staafje er af te breken. Ik denk met een hele dunne, kleine schroevendraaier en dan gewoon goed steken of zo. Misschien weet mijn vriend er wel raad mee. Die is lekker technisch. Altijd handig.
Afgezien van die ***lichtjes is het een hele fijne, goede lipgloss en erg budget voor 1,59 euro bij de Action!

Zouden die lichtjes jou weerhouden om een fijne lipgloss te kopen?

6 opmerkingen:

  1. Thanks voor je reactie !

    Ik follow je!

    Liefs.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hij lijkt me best wel fijn!:)
    Btw, ik volg je via GFC, wil je me terug volgen?
    liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hey Femke, dank je voor het volgen. Ik volgde jou al eerder haha

      Verwijderen
  3. Anders plak je er gewoon iets van een papiertje of stickertje op? Dan Schijnt het iig al een stuk minder hard :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hm ja dat kan ook. Ik zal wel eens kijken. Thanks voor de tip!

      Verwijderen