donderdag 16 mei 2013

Unboxing: Braun Silk-épil 7 Wet & DryRegelmatig kijk ik op de internetpagina van Lekker in het leven en toen kwam ik de Braun Silk-épil 7 tegen. Ik kon me opgeven als 'tester' en daarmee lid worden van de Ambassadeurs Club.

Vorige week stond ik onder de douche mijn benen te scheren en ik dacht: "Goh, wat zou dat handig zijn, een epileer apparaat. Dan ben ik van die irritante wegwerpscheermesjes af." Ik stapte onder de douche vandaan en de deurbel ging. Een postbode met een pakketje. Ik had geen idee wat het kon zijn en toen ik het opende kon ik het niet laten een vreugdedansje te doen. Gewoon de Braun Silk-épil 7 Wet & Dry! Wauw! Weg met de wegwerpscheermesjes waarmee ik me zo snel snijd. Maar nog niet voordat ik het epileer apparaat getest heb in vergelijking met het scheren.
Er staat op de doos dat het Wet & Dry is, dus je kunt het zowel droog gebruiken als onder de douche of in bad. En er staat onder dat het voor de benen is. Ik heb ook nog een berichtje van Lekker in het leven gekregen met het advies het echt alleen voor de benen te gebruiken en niet voor andere lichaamsdelen. Naast dit epileer apparaat zaten ook nog de volgende dingetjes.
De Silk-épil zelf, een oplader, een borsteltje om het apparaatje schoon te maken en een handig etuitje waarin je de Silk-épil met de oplader en het borsteltje kunt opbergen.
En het is handig om op te bergen en mee te nemen in een etuitje. Ik ben echt heel blij dat dit apparaatje snoerloos en onder water gebruikt kan worden. Sowieso ben ik gewend me onder de douche te scheren en ik denk dat ik het epileren voornamelijk ook onder de douche zal doen. En snoerloos is dan ook erg handig kan ik je vertellen. Het schijnt ook minder pijnlijk te zijn onder water.
En het oog wil ook wat. Als je goed kijkt zie je de witte glittertjes op het handvat zitten. Lekker girly, ik hou daar wel van. Het apparaatje is makkelijk te gebruiken door de knop te draaien op stand I of II. Boven de draaiknop zit een lampje dat aan gaat wanneer je het apparaatje aan zet. Het lampje zorgt ervoor dat je alle haartjes goed kunt zien tijdens het epileren en niets over het hoofd ziet.
De pincetjes vind ik er wel een beetje monsterlijk uit zien, vooral wanneer het apparaatje aangezet wordt en de pincetjes met een angstaanjagend geluid heel hard gaan draaien. Het doet mij een beetje denken aan een grasmaaier. Binnenkort zal ik dit ding op mijn scheenbenen zetten en zal ik het moeten ondergaan. Ik vind het nu al eng! Als ik het epileer apparaat voor de eerste keer ga gebruiken, zal ik het filmen.
Hierbij heb ik nog een aantal foldertjes gekregen om uit te delen.
Dit is het boekje voor het marktonderzoek om door anderen in te laten vullen.
En hier heb ik een projectboekje met richtlijnen voor het schrijven van een goede review. Er zouden ook nog Olaz vochtige doekjes in het pakket zitten, maar deze worden nog nageleverd. Deze doekjes zijn goed om te gebruiken na het epileren om de huid wat te verkoelen.

De komende weken zal ik de Braun Silk-épil 7 Wet & Dry testen en ik zal er reviews over schrijven en een filmpje over maken. De bedoeling is om mijn ene been te ontharen op de oude vertrouwde manier en het andere been zal ik met de Braun Silk-épil 7 ontharen. Ik vind het nu al spannend!

1 opmerking: