maandag 20 mei 2013

Review: SXUC zonnebril van sunglassesshop.com

Het weer wordt steeds beter: de zon komt steeds vaker tevoorschijn. Het vakantieseizoen is aangebroken en hoe kun je je zomergevoel nog beter maken dan op vakantie aan het strand liggen met een zonnebril?
Als je op zoek bent naar een nieuwe zonnebril, raad ik je Sunglassesshop.com aan. Deze webshop heeft een groot assortiment aan zonnebrillen, zowel dames zonnebrillen als heren zonnebrillen. Ook bieden zij leuke zonnebrillen voor kinderen aan.  
Ze hebben merkbrillen, design zonnebrillen en budget brillen van een goede kwaliteit. Er is zoveel keus dat het bijna onmogelijk is om niet de juiste zonnebril voor jou te vinden.

Sunglassesshop.com heeft zonnebrillen in allerlei soorten, maten en merken, zoals bijvoorbeeld aviator zonnebrillen voor zowel mannen als vrouwen in onder andere de merken Ray-Ban, Oakley, Gucci, SXUC, Maui Jim.
Dit is bijvoorbeeld een aviator zonnebril van Ray-Ban.

Van sunglassesshop.com mocht ik een zonnebril uitkiezen om te testen. 
Ik heb de SXUC Beth Zwart R7M005 uitgekozen. Eerlijk gezegd is dit mijn eerste serieuze zonnebril. Ik draag nooit zonnebrillen, omdat ik het me niet vind staan en omdat de zonnebrillen die ik eerder gehad heb, nooit fijn vond zitten. Toch werd het tijd dat ik een zonnebril zou dragen, want ik heb toch wel vaak last van de zon waardoor ik hoofdpijn krijg en met autorijden is het ook altijd erg handig om een zonnebril op te hebben. 
Ik vind dit echt een mooie zonnebril, maar toen ik deze op de webshop zag, wist ik niet zeker of deze mij zou staan. Eigenlijk gewoon een beetje uit wantrouwen, omdat geen enkele zonnebril mij ooit gestaan heeft. Deze bril heeft een UV 400 protection en biedt dus genoeg bescherming tegen de zon.
Maar wat staat ie goed! Hij is echt super leuk! Eindelijk heb ik een zonnebril gevonden die me staat en waarmee ik met trots de deur uit ga. Een bril waar ik me niet aan irriteer, integendeel. Als ik deze bril op heb, wil ik het niet meer af zetten!
Deze kost maar 21 euro en is dus echt helemaal niet duur voor een mooie zonnebril die er ook nog eens heel luxe uit ziet.

Wat vind jij van deze zonnebril?

5 opmerkingen: