woensdag 1 mei 2013

Trind Limited Edition 'Paradise Island'

Trind komt uit met een nieuwe zomerse collectie: Paradise Island. Dat geeft meteen het sfeertje weer van zomer en paradijselijke kleuren. Er zitten twee pasteltinten tussen: Blue Lagoon en Minty Mojito en twee felle, hardere kleuren: Purple Sunset en Tropical Blue. Zie je jezelf al op een paradijselijk eiland op het strand, genietend van de zon, de blauwe zee voor je met een Mojito in je hand? Ik wel!
Dit is het mooie blauwe lakje Blue Lagoon. Hoewel deze kleur wordt omschreven als een pasteltint, vind ik toch dat deze kleur van je nagels knalt. Er zitten subtiele shimmers in waardoor de lak een wat zomerse uitstraling krijgt. Ik heb hier mijn nagels met twee laagjes gelakt. Met één laagje dekt het niet genoeg.
En een base coat is aan te raden! Ik was het dus vergeten en dan is dit wat er van je nagels overblijft. Snel een base coat er op en het volgende lakje testen.
Dit is de Purple Sunset. Een leuk paars lakje, maar zoals je misschien kunt zien waren twee laagjes niet genoeg. Dit was pas goed te zien op de foto met flits, maar in real life viel dat niet zo op. Sorry voor mijn nagelriemen, die ben ik vergeten schoon te maken voor de foto. Een erg leuke kleur!
Wat word ik vrolijk van de Minty Mojito! Een leuk zomers kleurtje dat ook erg goed bij de lente past. Dit zijn wel drie laagjes, anders dekt het niet goed genoeg. Dit is mijn aller eerste nagellak in mint kleur en ik ben er heel blij mee!
Echt zomers zou ik de Tropical Blue (naast de naam) niet echt noemen, maar wat een mooi lakje is dit! Het is een mooie kleur die je eigenlijk in alle seizoenen wel kunt dragen. Super om te combineren met verschillende outfits en erg leuk voor een dinertje of tijdens uitgaan, want je nagels vallen op door de diepe kleur blauw met de shimmers die duidelijk aanwezig zijn.

Een groot voordeel van de Trind nagellak is dat ze allemaal snel drogen. Handig als je snel weg moet en toch nog even je nagels wilt lakken. Ik vind het allemaal mooie kleuren en ze dekken redelijk als je ze met een paar laagjes over elkaar lakt. De lakjes hebben fijne kwastjes, niet te dik en niet te dun en lakken fijn. De nagellak blijft gemiddeld drie dagen zitten zonder te splinteren. 

De Trind nagellakken zijn per stuk 9,95 euro en zijn verkrijgbaar bij Etos, Douglas, DA en Bijenkorf.

Welke van deze vier kleuren zou jij in je bezit willen hebben? 

3 opmerkingen: