vrijdag 17 mei 2013

Gastartikel: A Sunny Summer Look

A Sunny Summer Look
Het is alweer halverwege mei, dus de zomer zit er aan te komen. Gelukkig laat de zon zich steeds vaker zien en kunnen we heerlijk genieten op een terrasje van een lekker drankje. Daar hoort natuurlijk een mooie look bij! Hier een aantal tips voor een mooie zomerlook.

Lekker casual
Deze zomer is de mode casual voor vrouwen. Alles mag lekker los zitten en we mogen over straat sloffen op comfortabele slippers. Geen gedoe met skinny jeans en hoge hakken meer, maar een heerlijk ontspannen zomer in mooie wapperende jurkjes met bloemenprints. Als je nog een zomer garderobe moet aanschaffen, trek dan kleding uit het rek die er fleurig uitziet. Dit zomerseizoen staat namelijk in het teken van kleur en fleur.
Diamonds are a girls best friend
Wij vrouwen zijn gek op sieraden. Een look is tenslotte pas af wanneer we de juiste armband of ketting bij onze outfit gekozen hebben. Deze zomer zijn de klassieke gouden en zilveren sieraden weer in. We zullen nog steeds grote en grove sieraden zien, maar ook weer meer subtiele ringen en kettingen. Vooral de kleine zilveren ketting met een mooie bedel, maakt deze zomer een echte comeback. Dit soort kettingen staan prachtig bij een strapless topje of jurkje.
Puur natuur
Als het heel warm is, dan is veel make-up dragen niet fijn. Zeker wanneer je op vakantie gaat naar een tropisch land, wil je niet het risico lopen dat je make-up van je gezicht afsmelt. Deze zomer is de natural look gelukkig helemaal terug. Door alle BB creams en andere producten die je huid tot in de kern verzorgen, kun jij met een paar home beauty treatments per week zonder foundation over straat. Deze zomer staat namelijk in het teken van het op en top verzorgen van je huid zodat jij écht een natural beauty wordt! 
Foto’s (bron Pinterest)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten