vrijdag 3 mei 2013

"Glamazona" by CATRICE Limited Edition

Catrice komt in juli en augustus 2013 met een dierlijk gave Limited Edition 'Glamazona' collectie. Deze collectie bestaat uit oneindig veel dieren- en bloemenprints in tropische kleuren. Modeontwerpers hebben hun inspiratie gehaald uit de ongerepte natuur van de Amazone met haar prachtige bloemen en planten. Deze collectie bevat kleuren die mysterieus, extravagant en glamourous zijn. 
Glamazona by CATRICE - Absolute Eye Colour
Met deze weelderige en opvallende kleuren kun je het effect van het tijgeroog creëren. Waan je in de jungle met de Absolute Eye Colours. De oogschaduws zijn gehuld in bijpassend design en de kleuren zijn intens, dekken perfect en houden lang. Er zijn twee varianten: twee heldere en twee metallic tinten. Verkrijgbaar in C01 I Got The Flower!, C02 Lime Heart Is Beating Like A Jungle Drum, C03 Jungle Treasure en C04 cARMOURflage.
Consumentenadviesprijs: 2,89 euro
Glamazona by CATRICE - Lip Colour Pen
Lipstick jungle. Maak met de Lip Colour Pen spannende, kleurrijke en glanzende lippen die direct opvallen in de tropen. Deze handige pennen hebben een zachte, intrekbare tip. Je kunt je lippen nauwkeurig kleuren en geven een mooie glans zonder je lippen uit te drogen. Verkrijgbaar in C01 I'm A Survivor en C02 I Got The Flower!
Consumentenadviesprijs: 4,99 euro
Glamazona by CATRICE - Liquid Gold Topper
Glam-zone. Deze topper doet denken aan vloeibaar goud. De sneldrogende textuur kan over de oogschaduw aangebracht worden of op het gezicht en lichaam voor glinsterende highlights. De vloeistof is op water gebaseerd, heeft een hoge pigmentatie en maakt de Amazone-look net wat intenser. Verkrijgbaar in C01 Jungle Treasure.
Consumentenadviesprijs: 3,99 euro 
Glamazona by CATRICE - Defining Blush
Wilde b(l)ush. Twee tinten in een uniek design. De ultrafijne poederrouge heeft een prachtig tijger-reliëf en zorgt voor een frisse uitstraling, een stralende gezonde teint en mooie gezichtscontouren. Verkrijgbaar in C01 I'm A Survivor en C02 I Got The Flower!
Consumentenadviesprijs: 3,99 euro
Glamazona by CATRICE - Ultimate Nail Lacquer
Neem de jungle de stad in met de Ultimate Nail Lacquers. De kleuren trendy smaragd, intens violet, signaalrood en fel citroen doen denken aan de paradijselijke flora en fauna van de jungle. Deze nagellakken bieden de meest prachtige kleuren van het regenwoud. Verkrijgbaar in C01 Dirty Liana, C02 I Got The Flower!, C03 I'm A Survivor en C04 Lime Heart Is Beating Like A Jungle Drum.
Consumentenadviesprijs: 2,99 euro
Glamazona by CATRICE - Crocodile Cracker
Dundee Manicure! Geef je nagels een spannende jungle look met de Crocodile Cracker. Deze special-effect nagellak barst open tijdens het drogen en laat een unieke metallic gouden kroko look achter op je nagels. De Crocodile Cracker geeft het beste resultaat wanneer het over een gekleurde nagellak wordt aangebracht. Verkrijgbaar in C01 cARMOURflage.
Consumentenadviesprijs: 2,99 euro

Laat je jachtinstinct in je opkomen en ga in juli en augustus 2013 jagen bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland of bij Kruidvat in België om zo snel mogelijk aan deze spannende en mysterieuze make-up te komen.

2 opmerkingen:

  1. Hier zitten een aantal fijne producten uit die ik graag zou hebben

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben vooral benieuwd naar die rode blush :)

    BeantwoordenVerwijderen