zondag 12 mei 2013

Nieuw bij John Beerens: CHI Keratin en Biosilk Summer

John Beerens heeft weer nieuwe favorieten! De populaire merken CHI en Biosilk komen beide uit met een nieuwe lijn. De CHI Keratin lijn en de Biosilk Summer lijn hebben nieuwe producten die voor prachtig glanzend en gezond haar zorgen.
 
De CHI Keratin lijn verandert droog, pluizig en beschadigd haar in gezonde, glanzende en gladde lokken. Keratine is een dierlijk eiwit. De moleculen van keratine zijn vezelig en in elkaar gedraaid, waardoor er stevigheid in de structuur ontstaat. Dit zorgt voor gezond en stevig haar, geeft het haar elasticiteit en gaat breekbaarheid van het haar tegen.
Wie kent Biosilk niet? Biosilk heeft de populairste producten nu verwerkt in een speciale summer lijn. De producten uit de Biosilk Summer lijn bevatten zijdeproteïnen die het haar bescherming biedt tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals zon, zee en chloor. Naast de bescherming dat het product biedt, zorgt het ook voor natuurlijk zijdezacht haar.

De CHI Keratin lijn en de Biosilk Summer lijn bieden niet alleen verzorging en bescherming, maar zijn nu ook nog eens zeer voordelig geprijsd! Zo heb je alles wat je haren nodig hebben voor weinig geld.

Is dit wat jij de komende zomer nodig zal hebben? De CHI Keratin en Biosilk Summer producten zijn nu online verkrijgbaar op de Beautywebshop JohnBeerens.com!

1 opmerking:

  1. Ziet er goed uit, ik ben dol op de producten van Biosilk!

    Als je het leuk vindt, ik organiseer vandaag een linkparty op mijn blog! Dit houdt in dat je reclame mag maken voor de 3 leukste artikelen die je afgelopen week geschreven hebt inclusief een foto en een link naar jouw blog! Tof toch?:D Bij deze ben je van harte uitgenodigd om mee te komen 'feesten'!

    Liefs Rosie

    BeantwoordenVerwijderen