woensdag 27 juni 2012

Review: Byphasse Face scrub

Al eerder heb ik van dit merk het gezichtsmaskertje uitgeprobeerd en daar een review over geschreven en nu is het tijd voor de review over de face scrub.

Dit is een tube van 150ml en kost 1,99 euro bij de Action. Erg budget dus.
Op de achterkant staat:
De exfoliërende crème van BYPHASSE verwijdert onzuiverheden en dode huidcellen waardoor er een schone en zachte huid wordt onthuld. Breng de crème 1 à 2 keer per week aan op een vochtige huid. Masseer de crème met ronddraaiende bewegingen op de huid. Vermijd contact met de ogen. Verwijder met lauwwarm water.
De crème is echt smurfblauw en in de crème zitten donkerblauwe korreltjes. Ik heb geen idee wat het voor korreltjes zijn, maar ze zijn kleiner en fijner dan ik verwacht had van een scrub. Nu moet ik ook deze keer toegeven dat ik nog nooit eerder een (andere) scrub gebruikt heb en dus verder geen vergelijkingsmateriaal heb. De crème ruikt fris, maar niet overheersend.

Het is belangrijk dat je niet teveel van de crème gebruikt. Precies als wat ik de foto hier boven op mijn vingers heb is genoeg. Dat is niet te weinig en niet teveel. Als je teveel gebruikt, is er teveel crème op de huid en krijgen de korreltjes de kans niet om hun werk te doen.
Ik hoop dat je op deze foto goed kunt zien hoe goed de korreltjes verdeeld zijn. Het zijn er zeker niet te weinig en precies genoeg zodat het zijn werk doet. 
Het afspoelen met warm water ging goed en daarna voelde mijn huid heel zacht en zuiver aan, precies zoals de verpakking belooft.
Dit is zeker een aanrader en behoort vanaf nu tot mijn favoriete producten. Natuurlijk wil ik wel meer vergelijkingsmateriaal hebben en meer merken uitproberen.

Om de gezichtsverzorging af te maken kun je het gezichtsmasker van hetzelfde merk na het scrubben gebruiken. De review over het gezichtsmasker van Byphasse is hier te lezen.

2 opmerkingen:

 1. ik was al aan het twijfelen of ik 'm zou kopen maar dat ga ik nu zeker doen! leuke review

  xx

  http://simmetjuhx.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het masker heb ik nog niet maar ik ga zeker kijken :)
  Liefs Roma
  Dailychoicebot.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen