woensdag 20 juni 2012

Review: 6 MAXlipsticks van de Action

Zoals beloofd hier de review van alle 6 lipsticks die ik bij de Action gekocht heb. Ze zijn lekker budget, want per twee lipsticks (ze zitten per twee verpakt, twee verschillende lipsticks) betaal je 0,89 euro. De verpakkingen zijn niet denderend mooi en je wordt er ook niet warm van, maar zeg nu zelf, als je naar die lipsticks zelf kijkt en naar die mooie kleuren en shimmers, word je dan niet een beetje enthousiast?
Ik wilde graag testen wat ik nu eigenlijk fijner/mooier vind bij mezelf: lipstick of lipgloss. Ik heb altijd het vooroordeel gehad over lipsticks dat ze saai en mat zijn, maar nadat ik de reviews en swatches gezien heb van andere bloggers, leek het er op dat mijn vooroordeel alleen gebaseerd was op één soort lipstick die ik ooit geprobeerd heb: die van mijn oma. 
Ik heb goede reviews gelezen en swatches gezien van de MAXlipsticks op andere blogs, dus ik besloot om het gewoon uit te proberen.
Hier heb ik ze allemaal naast elkaar gelegd. 
Hier van links naar rechts: Honey Beige, Pink Blush, Creamy Peach, Coral Pink, Poppy Peach en Dazzling Red.
Ik was bang dat precies de kleur op mijn lippen zou komen die je hier ziet van de lipstick zelf, want dan zou het gewoon niks voor mij zijn. Een babyroze lipstick (Pink Blush) zou mij gewoon niet staan.
Ik begin met een foto van mij zonder lipstick of lipgloss op, zodat je beter het verschil ziet.
Dan nu de eerste lipstick. Ik ga gewoon van links naar rechts, dus dan hebben we hier de lipstick Honey Beige:
Eerlijk gezegd hoopte ik al dat deze lipstick niet vol met pigment zat, want anders zou die kleur mij niet staan bij mijn bleke huid, maar toen ik de swatch zag, werd ik blij. Je kunt de kleur makkelijk opbouwen, maar wat ik erg mooi vind zijn de shimmers en de lichtbeige kleur met een beetje lichtgoud. Zo is het op mijn lippen:
Ik vind 'em echt super mooi bij mij staan! Heel subtiel. De glans en de shimmers komt mooi naar boven, de kleur is lichtjes aanwezig en niet overheersend. Het is een kleur die ik bij verschillende kleuren kleding en met andere kleuren make-up kan combineren.
De pink blush:
Ik was een beetje bang bij het zien van deze lipstick en swatch, want zoals ik al eerder zei denk ik niet dat babyroze bij mij staat, maar wie weet... Misschien valt het wel mee op mijn lippen.
Op zich vind ik het niet tegenvallen. Ik moet zeggen dat het wel iets "schattigs" geeft, maar ik weet het niet. Wat vinden jullie? Past deze kleur bij me of niet?
We gaan verder met de Creamy Peach!
Ik dacht dat deze wel iets te oranje zou zijn, maar hieronder kunnen we zien hoe het valt op de lippen.
En dan valt het toch wel heel erg mee, vind je niet? Ik vind de kleur wel bij me staan.
Coral Pink:
Deze vond ik al meteen geweldig toen ik de lipstick in de schappen zag liggen. De swatch bevalt me ook goed. Ik hou heel erg van parelmoerkleuren en wil dat ook overal kunnen zien: in mijn make-up, sieraden, nagellak. En nu hopelijk dus ook op mijn lippen.
Yep! Een super mooie kleur! Tot nu toe mijn favoriet, samen met de Honey Beige.
Poppy Peach:
Deze lipstick is wel echt een uitdaging. Deze kan het maken of breken. Het kan me een goedkoop uiterlijk geven doordat het te oranje staat bij mijn lichte huid, of het past mooi aan en geeft het een vrolijk zomers kleurtje. De pigmentatie is wel erg goed, maar dat maakt het juist zo spannend.
Ik vind 'em mooi! Het geeft me juist dat extra leuke tintje en inderdaad een beetje zomers, zoals ik verwachtte.

En als laatst, de Dazzling Red:
Niks speciaals, lijkt mij. Gewoon knalrood met een beetje glans. De pigment is goed en je kunt ook deze goed opbouwen. Even kijken hoe deze op mijn lippen staat, bij mijn gezicht met de bleke huid. 
Hier kan ik veel mee doen. De kleur vind ik wel een beetje fel en springerig, maar op zich is het te doen. Ik heb ze nu gewoon echt gestift. De kleur is nog donkerder en feller op te bouwen als je dat wilt. Wat bij mij, denk ik, mooier zou staan is het stiften en af deppen met een papiertje zodat het er wat minder dik op zit en het wat minder fel is. Of ik kan met de lipstick gewoon een paar stipjes zetten op mijn lippen om het vervolgens uit te smeren, zodat het een wat natural effect geeft.

De Coral Pink heb ik gisteravond op gedaan toen ik uit eten ging en ik ben heel tevreden over de kwaliteit. De lipstick bleef lang zitten. En dat voor nog geen 0,50 euro per lipstick!

Ik vind eigenlijk alle kleuren mooi, maar er zijn een paar die ik het mooist vind: de Honey Beige en de Coral Pink. 
Welke kleuren vind jij het mooist en het minst mooi bij mij staan? En welke kleuren zou je zelf kopen?

1 opmerking:

  1. Meeste vind ik echt mooi en dat ook voor die prijs! Helaas zit de Action niet echt in mijn buurt :(

    Loves Amber ♥

    BeantwoordenVerwijderen