woensdag 20 juni 2012

Ik.

Ik ben nu al een paar weken bezig met bloggen en vrijwel alle blogposts die ik geplaatst heb zijn zo goed als onpersoonlijk. Jullie weten eigenlijk nauwelijks iets over mij, behalve dan hoe ik er uit zie, welke make-up ik leuk vind, welke verzorgingsproducten ik fijn vind en wat ik waar gekocht heb.
Het is tijd voor een iets persoonlijks. Iets waarbij jullie meer een beeld van mij krijgen over hoe en wie ik ben.
Ik ben Arianne, 22 jaar en woon in een dorpje bij Helmond. Helmond ligt dichtbij Eindhoven in Noord-Brabant. Misschien ken je de stad, misschien niet, of alleen van naam doordat het wel eens in het nieuws komt (denk aan de aanslag op de nieuwe coffeeshop Carpe Diem).
Ik woon op mezelf in een klein appartementje, samen met mijn kat Dalasi. De naam Dalasi komt niet vaak voor en misschien doet het je denken aan de naam Lassie, maar mijn kat is genoemd naar de Gambiaanse valuta. Ik ben dol op mijn kat!
En hij is dol.
En ook dol op mij.

Mijn hobby's zijn: bloggen, tekenen, lezen, films kijken, schrijven, koken en bakken, joggen en reizen. Nu is reizen wel een heel dure hobby die ik er niet zo even bij kan pakken als ik even niks te doen heb, maar ik vind reizen zó leuk en interessant dat ik het toch een hobby wil noemen.

Verder nog wat dingetjes over mij die misschien leuk zijn om te weten: 
Ik ben 1.50m. Klein voor mijn leeftijd, dus. Daardoor word ik vaak onder de 20 geschat en moet ik overal mijn ID laten zien. Misschien dat ik hierover een keer ga schrijven, want er zijn wel eens van die grappige situaties die te maken hebben met mijn lengte.
En ik heb twaalf jaar geleden, toen ik tien jaar oud was, een jaar in Gambia gewoond (West-Afrika) en zal daar ook wel een aantal keer over schrijven, omdat het voor mij erg belangrijk is. Een maand geleden ben ik voor de eerste keer weer terug gegaan met mijn vriend en daar hebben we hele mooie dingen gezien en meegemaakt en dus ook op camera vastgelegd.

Als jullie verder nog vragen hebben, dan hoor ik het wel!

4 opmerkingen:

 1. Ik vraag me af wat je naast al je hobby's doet :) Ga je naar school, werk je?
  En je kat is echt te gaaf :D lekker dol.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben in januari gestopt met mijn opleiding (maatschappelijk werk op HBO) en begin in september aan een nieuwe opleiding: maatschappelijk werk op MBO, maar dan versneld.

   Verwijderen
 2. Leuk artikel! Ik vind je kat heel erg schattig en echt gaaf dat je in Gambia hebt gewoont!

  Loves Amber ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wow, ben jij serieus 22?
  Ik dacht dat je 15 was :p hahaha. OEPS... sorry :)
  Nou ja, dan lijk je in iedergeval nog jong ;) haha

  BeantwoordenVerwijderen