dinsdag 12 juni 2012

MAX Eyeshadow Brown & Beige

Omdat ik mijn make-up voorraad wat wil uitbreiden en nooit oogschaduw gebruik, besloot ik om gewoon eens oogschaduw te kopen en ermee te beginnen. Ik heb gekozen voor de oogschaduw van MAX in de kleuren brown & beige die bij de Action te koop is.Het fijne aan de producten van MAX is dat het altijd wel goede kwaliteit is en er staat altijd een merkje op van "Cruelty Free", wat betekent dat de producten niet op dieren getest zijn.
De verpakking is simpel, doorsnee. Mij stoort dat niet, maar ik kan me voorstellen dat als je veel make-up hebt en ook duurdere merken gebruikt, je daar wat meer naar kijkt. Er zit ook een klein kwastje in. Ik heb dat niet gebruikt, dus ik weet ook niet of het goed werkt, maar als ik het zo zie lijkt het mij een beetje klein en onhandig in gebruik.


Dit is de swatch zonder flits, in daglicht. Ik heb gewoon met mijn vingertop over de oogschaduw gewreven en het toen op mijn hand geveegd.
Dit is de swatch met flits, toen het buiten al wat schemerig was. Je kunt zien dat de oogschaduw veel pigment heeft, alleen de witte wat minder. Dat vind ik helemaal niet erg, want met wit kun je op die manier mooi opbouwen en blenden. Als je het kwastje nat maakt en het dan aanbrengt op de huid, krijg je een veel intensere kleur en een mooier effect. 

Alle tinten hebben mooie shimmers en dit is een mooi pallette om mee te experimenteren als je nooit of weinig oogschaduw gebruikt. Ik moet het nog leren, dus voor mij is het ideaal en voor 1,30 euro is dat een mooie prijs.
Zo ziet het er uit als je het aangebracht hebt op je ogen. Ik heb nu alleen wit, lichtbruin en donkerbruin gebruikt. De koperkleur heb ik hier niet gebruikt. Ik heb hier geen oogschaduwbasis gebruikt.
Mij bevalt het erg goed. Ik vind deze oogschaduw fijn om mee te werken en ik vind het mooi staan.
De Action heeft ook nog andere kleuren oogschaduw van deze serie met blauwtinten en rozetinten. Ik ben er in ieder geval erg tevreden over.

1 opmerking:

  1. Ah, hoor steeds vaker dat de oogschaduw van de Action erg goed is, zeker voor die prijs. Moet zelf ook maar eens een palletje halen. :) In deze zitten wel mooie kleuren!

    BeantwoordenVerwijderen