vrijdag 29 juni 2012

Review: Figs & Rouge balm (uit Glossybox)

Dit kleine potje 8ml lip, face & body balm zat in de Glossybox. Misschien heb je deze zelf ook, of had je de Yves Rocher lipgloss. Deze balm kun je dus voor zowel lippen als gezicht en lichaam gebruiken. Ik heb het alleen voor mijn lippen gebruikt en zal het niet voor mijn gezicht of lichaam gebruiken.
Het is een heel mooi vintage potje. Het is 100% natuurlijk en zou naar roos moeten ruiken en smaken. Daar is het ook van gemaakt, dacht ik. Ik hou heel erg van rozengeur. Toen ik dit potje openmaakte en er aan rook, vond ik het niet echt naar rozen ruiken. Ik vind dit zelfs stinken. 
Het is een wat dikke, korrelige crème, maar als je het op je lippen smeert, smelt het en wordt het bijna vloeibaar. Het voelt heel fijn en zacht op je lippen en het laat een mooie glans achter. Je moet alleen zorgen dat je het niet binnen krijgt, want de smaak is echt disgusting. Echt heel erg smerig en de geur stijgt van je lippen naar je neus dat ik ook niet erg prettig vind.
Toch doet de balm wel goed zijn werk. Het verzorgt je lippen en maakt ze vol en zacht. Het werkt zelfs zó goed dat ik het spul toch gebruik, ondanks de geur en de smaak.

Dit is een full size product en kost 3,95 euro. Ik zou het zeker niet opnieuw kopen. Ik heb wel een beetje dubbele gevoelens over dit product, omdat er een groot voordeel aan zit: het werkt goed, maar ook twee grote nadelen: de geur en de smaak. 

Wat vinden jullie van dit product?

3 opmerkingen: