woensdag 13 juni 2012

Mijn eerste vlog: Shoplog Big Bazar en Action

Hey iedereen,

Ik heb mijn allereerste vlog op Youtube geplaatst, een shoplog van Big Bazar en de Action. Ik vond het wel erg spannend om het online te zetten, want als dat eenmaal gebeurd is, is er no way back. 
Ik heb het filmpje nu een paar keer bekeken en eerlijk gezegd ben ik best wel trots op mijn allereerste resultaat, hoewel er natuurlijk nog altijd wat verbeteringspuntjes zijn. 

En! En! En! Ja, ik heb mijn allereerste abonnee, meteen de tweede dag dat mijn vlog online staat. En een heel positieve reactie, dus dat is voor mij een groot compliment en echt een duwtje in de rug. Ik heb ontzettend veel inspiratie om meer te vloggen en te bloggen, dus dit is zeker niet mijn laatste filmpje.

4 opmerkingen:

 1. Hoi Arianne,

  Wat een leuk filmpje.
  Je had mijn eerste filmpje eens moeten zien... dat was echt een ramp.
  Die heb ik wel 10 keer opnieuw moeten doen voordat het een beetje redelijk over kwam :) hahaha
  Maar jij doet dat heel leuk.

  Groetjes Meggie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha dank je wel. Ik zit nu jouw Youtube filmpjes te bekijken. Erg leuk!

   Verwijderen
 2. Ik vind het een leuk filmpje dus vooral doorgaan!
  Misschien een klein verbeterpuntje, je geluid staat best zacht. Ik had mijn computer voluit staan maar had nog best moeite om het te horen.
  Keep it up!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks. Ja dat heb ik al met het tweede filmpje verbeterd, maar nog was het een beetje zacht. Mijn derde filmpje staat klaar om bewerkt te worden, en hopelijk is dan het geluid wel goed. Maar het lijkt alsof het geluid zachter wordt nadat ik het filmpje bewerkt heb in Windows Live Moviemaker.

   Verwijderen