maandag 24 september 2012

Review: Greenland showergel coconut

Oef, het is alweer een hele tijd geleden dat ik iets gepost heb op mijn blog. Shame on me! Druk druk druk. Maar hier ben ik weer.
Ik heb voor vandaag een review over de Greenland showergel coconut. Ik heb deze ooit in een kerstpakket gekregen en heb werkelijk geen idee of dit een budget merk is of niet. Het merk ken ik ook niet, maar jullie misschien wel?
Op internet kan ik deze tube niet vinden, maar wel veel andere verzorgingsproducten en douchegels van Greenland met kokos in veel luxere en mooiere verpakkingen. Die kosten dan rond de 6 of 7 euro. Deze tube zal dan ook zoiets kosten.
Het nadeel van deze verpakking vind ik dat de dop een beetje lekt. Tijdens het douchen komt er veel water in. Als ik de douchegel wil gebruiken moet ik eerst het water er uit laten lopen voordat ik de gel kan gebruiken.
Als je goed kijkt zie je het water in de dop zitten. De douchegel loopt er ook heel gemakkelijk uit en omdat het transparante douchegel is, weet je soms niet zeker of er gel of water uit komt.
Hier kun je zien dat de dop er niet goed op gemaakt is. Helaas gebeurt dit vaak bij tubes.

Ik hou eigenlijk niet echt van kokosgeur. Verse kokos eten gaat op zich wel, maar ik sta er niet om te springen. Ik was dus eigenlijk ook niet heel erg enthousiast toen ik deze tube een paar jaar geleden uit mijn kerstpakket haalde (want ja, zo lang heb ik het al). Ik heb het nooit gebruikt omdat ik ervan overtuigd was dat ik de kokosgeur niet zou kunnen verdragen op mijn huid. Ik moest er niet aan denken om de hele tijd een wasem van kokos om me heen te hebben.
Toch wilde ik het eens proberen.
Deze foto is met flits gemaakt. Dit is dus douchegel, niet het water. De gel is heel erg dun.
En je hebt heel weinig nodig om het te laten schuimen. Hieronder heb ik maar een drupje douchegel op mijn hand gedaan en mijn hand een beetje nat gemaakt.
Dat vind ik dan weer wel fijn. Ik hou van schuim tijdens het douchen. Afgezien van de nadelen van de verpakking vind ik de douchegel eerlijk gezegd wel heel fijn. De kokosgeur overheerst niet erg, ook al ruikt het wel echt naar kokos. Ik vind het minder hinderlijk dan ik gedacht had. Stiekem vind ik het zelfs wel lekker ruiken nu ik het gebruikt heb, maar toch zal mijn voorkeur sneller uit gaan naar andere fruitige douchegels.
Als deze douchegel op is, koop ik misschien nog wel eens een kokos douchegel. 

1 opmerking: