vrijdag 29 maart 2013

Shoplog: Van Haren, H&M, C&A, Action, Kruidvat en Hema

Ik ben weer eens lekker wezen shoppen. Hopelijk wordt het binnenkort toch echt lente, dus ik heb alvast wat inkopen gedaan. In de lente en zomer draag ik over het algemeen veel meer lichtere en fellere kleuren ten opzicht van herfst en zomer waarin ik vooral donkere kleuren draag zoals zwart, donkerblauw, bruin, donkergroen, donkerrood. 
Normaal gesproken draag ik dus ook donkere schoenen, vooral zwart, omdat dat overal bij past, maar ik dacht: laat ik het eens anders doen en wat variatie er in gooien. Ik ben bij Van Haren geweest en heb deze super leuke hakschoentjes gekocht voor 24,95 euro. Deze schoenen zullen onder een lichtgekleurde spijkerbroek ook heel leuk staan, maar kunnen ook onder een blauwe of heel donkerblauwe spijkerbroek. 
Bij de C&A heb ik dit super leuk mintkleurig truitje met driekwart mouwtjes gekocht. In het echt is dit truitje veel lichter en mintkleuriger dan op de foto, maar dat komt door de lichtinval. Ook dit staat op een lichtgekleurde spijkerbroek erg leuk, maar kan ook leuk gecombineerd worden op een donkere spijkerbroek. (Ik draag van broeken eigenlijk alleen maar spijkerbroeken. Ik wil ook daarin wat meer variatie in kleuren, maar ik ben nog geen gekleurde broek tegengekomen die mij past). Dit truitje was 12,90 euro.
Dit vestje komt ook van de C&A en was 40% afgeprijsd. Zulke vestjes zijn altijd handig, omdat je ze met veel kleuren shirtjes kunt combineren en in bijna elk seizoen kunt dragen. Dit zou ook leuk staan met een felroze shirtje er onder. Met 40% korting kostte dit vestje 7,74 euro.
Ik ga binnenkort uiteten bij een chique restaurant met familie, dus ik had iets nodig voor die gelegenheid. Dit is een heel mooi crèmekleurig blazertje van de H&M.
 Het kostte 29,95 euro bij de H&M.  Ik ben helemaal gelukkig met dit blazertje!
Ik ben natuurlijk ook nog even wezen langswippen bij de Action en heb onder andere deze schattige glazen potjes gekocht en een wijn- waterkaraf. Deze potjes hadden we nodig voor losse kruiden voor in de keuken. Het karaf kocht ik met het idee om met warm weer te gebruiken. Ik vind het lekker om er dan water in te doen met schijfjes komkommer of munt, maar het kan natuurlijk ook voor wijn gebruikt worden. De 4 potjes kostten samen 1,79 euro en de wijn- waterkaraf 1,05 euro. Super goedkoop!
En dit zijn mijn andere aankopen van de Action. 
Wattenschijfjes 0,56 euro
Een heel mooie metallic paarse nagellak 0,49 euro
Chinese mie/noodles voor 0,49 euro
Olaz reinigingsmelk 200ml voor 2,49 euro
Olaz reinigingstonic 200ml voor 2,49 euro
Prodent tandpasta 1,29 euro
Maybelline Stiletto mascara 1,99 euro
En terwijl ik het bonnetje 3 keer check om te kijken hoeveel het nail art pakketje kost, zie ik dat die niet is aangeslagen. Die was dus gratis haha! Nee, het staat echt niet op het bonnetje.
Hier zit een molentje met kleine frutseltjes om op je nagels te plakken, een stickje om de frutseltjes op te kunnen pakken, helemaal rechts nagellijm en ik geloof dat het potje een top coat is. Dit pakketje kostte 1,15 euro of zo. Geen geld. Letterlijk.
Bij de Kruidvat heb ik deze eyeshadow brush gekocht. Ik heb van een vriendin gehoord dat de make-up kwastjes van de Kruidvat best goed zijn en ik had nog een fijne nodig voor oogschaduw, dus ik besloot deze eens te proberen. Ik heb geen idee of deze echt fijn en goed is, maar dat ga ik nog wel testen. Dit kwastje kostte 1,39 euro.
En als laatst ben ik bij de Hema geweest waar ik nog wat make-up gekocht heb. Ik heb een oogschaduw basis gekocht, want ik heb vaak dat oogschaduw na een paar uur in de rimpeltjes van mijn oogleden kruipt en daar irriteer ik me aan. Hopelijk voorkom ik dat een beetje met oogschaduw basis. Deze kostte 3,50 euro.
Ik wilde een witte oogpotlood omdat ik kleine ogen heb en mijn ogen kan ik groter laten lijken door op mijn waterlijn een wit lijntje te zetten. Dit potloodje kostte 2 euro.
En als laatst een bruin wenkbrauwpotloodje. Ik ben niet van plan mijn wenkbrauwen te tekenen of bij te tekenen, maar ik heb met een wenkbrauwpotloodje van een vriendin gezien dat als ik met het potloodje lichtjes mijn wenkbrauwen kleur door het licht aan te stippen, er een duidelijkere expressie op het gezicht ontstaat. Ik vind het niet mooi als wenkbrauwen helemaal getekend of als de vorm bijgetekend wordt.
Dit wenkbrauwpotloodje kostte ook 2 euro.

Heb jij ervaringen met bepaalde producten die ik gekocht heb? Zo ja, waren deze positief of negatief en waarom?

2 opmerkingen:

 1. leuke aankopen!

  zou je het leuk vinden om met je blog in 'de blog van..' te komen op mijn blog? :)
  als je leuk lijkt, kan je een mailtje sturen naar fashiondreamsforever@hotmail.nl om je op te geven! xx Sophie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat houdt dat in, de blog van? Maar ja, ik denk het wel hoor! Ik zal je even een mailtje sturen. X Arianne

   Verwijderen