zondag 5 mei 2013

Opgemaakt april 2013

Deze maand heb ik iets minder opgemaakt dan in maart 2013. Het valt me op, als ik terug kijk naar mijn andere artikelen waarin ik mijn opgemaakte producten van die maand liet zien, ik het meest doucheproducten op maak. Heel af en toe komt er wat make-up voorbij. Ik weet niet hoe dat bij jullie is, maar make-up maak ik gewoon veel minder makkelijk snel op dan een shampoo of een douchegel. Deze maand heb ik dan toch wel één make-up product opgemaakt, maar de rest zijn allemaal verzorgingsproducten.

Marc Daniels First Aid For Hair - In Re-hab conditioner 250ml
Ik heb deze conditioner al vaker gehad en ik vind het best een fijn product. Het is niet mijn favoriete conditioner, maar het is fijn in gebruik en mijn haren glanzen er mooi door en voelen zacht. Het enige nadeel vind ik dat het niet zo lekker ruikt. Maar dat is te verbloemen door een lekker ruikende spray te gebruiken. Deze conditioner, en ook de vorigen van dit merk, heb ik gekregen. Ik weet dus niet waar deze verkrijgbaar zijn. 
Anatomicals The Showering Inferno Hot and Fiery B-Movie Body Cleanser 150ml
Dit is een showergel uit de Glossybox van december 2012. Het verbaast mij dat er de geuren aloë vera, hazelnoot en pepermunt-olie in zitten, want ik vind het meer naar cola snoepjes ruiken met een wat zachtere, zoete geur ernaast. 
Het rook niet vervelend of storend, maar toch vond ik het niet geweldig en eerlijk gezegd ben ik blij dat het op is, zodat ik andere douchegels kan gebruiken die veel lekkerder ruiken dan deze. 
Toni&Guy Casual Sea Salt Texturising Spray 75ml
Wat ben ik dol op deze spray! Gelukkig heb ik er nog één staan die nog half vol is, want dit is de spray die ik van mijn vriendin Lisa gekregen heb met de eerste beauty ruilactie. Echt alles van Toni&Guy ruikt mega lekker.
 Kérastase Elixir Kultime
Dit is ook echt een fantastisch product en werkt enorm goed tegen pluizig haar. Ik heb krullen van mezelf die niet altijd zitten zoals ik dat wil, maar met een paar drupjes van dit spul heb ik alles weer in de hand. En gelukkig heb ik hier nog eentje van die ik ook gekregen heb van Lisa met de eerste beauty ruilactie.

Ginvera BB Cream
Dit is tot nu toe mijn favoriete BB Cream die ik gebruikt heb en ik baal ervan dat het op is. Het is dat ik nog zoveel BB Creams en foundations heb liggen die ik eerst op wil maken, anders had ik direct een nieuwe gekocht! 

Decubal Gezichtscrème Vitaal testertje
Best een fijne crème, maar ik vind het een beetje te dik en te vettig. Het trekt langzaam in en je voelt het zitten op je huid. Ik vind dat minder prettig, dus ik zou dit niet kopen.

Nivea DNAge handcrème
Tja, wat kan ik anders dan positief zijn over Nivea. Het ruikt lekker, trekt snel in en de huid wordt lekker zacht en soepel. Vrijwel alles wat ik tot nu toe van Nivea gehad en gebruikt heb vind ik fijn, dus ook dit testertje handcrème waar ik er nog één van heb. Het enige wat ik ooit minder fijn vond, was een testertje dagcrème van Nivea dat met warm weer als melk van je gezicht loopt, maar de conclusie was daarmee dat het wel geschikt was voor wat kouder weer.

Wat vind jij van deze producten?

4 opmerkingen:

  1. Wat veel producten heb je opgemaakt,erg leuk om te zien! Er zitten een paar hele fijne tuseen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie producten! Ik volg je nu met bloglovin!

    Liefs ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je hebt mooie producten opgemaakt :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Zo je hebt aardig je best gedaan ;-) Fijne producten!

    BeantwoordenVerwijderen