dinsdag 16 juli 2013

VIP Box juli 2013

Mijn eerste VIP Box kwam afgelopen zaterdag binnen. Een grote veelbelovende zware rammelende doos.
Opvallend is dat de VIP Box, in tegenstelling tot de Truly Yours Box en de Glossybox, geen kleiner doosje in de verzenddoos heeft zitten. De site doet lijken alsof je een mooi verpakt doosje krijgt net zoals bij andere beautyboxen. Op deze manier is het meer een grabbel cadeaudoos in plaats van een lief schattig ingepakt cadeaudoosje, maar dat vind ik niet zo erg.
Dit is de VIP Box Summer Edition zoals je kunt zien op de vrolijke kaart.
 Op de achterkant van de kaart staan de producten met uitleg en prijzen die ik pas las toen ik alles uitgepakt had.
 Dit roze ding in plastic verpakking lag bovenop.
Het is een hele grote roze polyester omslagdoek met schouderbandjes voor op het strand. Voor mij véél te groot en onmogelijk om te dragen. Volgens de kaart is deze omslagdoek 28,95 euro. What the..?! Ik heb ooit een soortgelijke omslagdoek gekocht bij de Big Bazar voor 2 euro! Zo'n simpel doek kan toch nooit bijna 30 euro kosten? Deze geef ik weg aan iemand die ik er blij mee kan maken, want ik heb er niets aan.
Dan een mooie fullsize tube Herbal Essences Intensief Voedende Balsem. Een 2 minuten haarmasker met rozenbottel, jojoba en vitamine E. En wat ruikt 'ie héérlijk! Voor gekleurd, droog of beschadigd haar. Ik heb geen gekleurd haar, maar mijn haar is wel vaak droog en beschadigd en een voedend haarmasker komt dan erg goed uit. Fullsize voor 3,50 euro.
En dan nog een fullsize product: de Vogue Purity Parfum Deo. Er staat niet op de verpakking of op de kaart wat voor geur het is, maar het is een frisse fruitige geur met als hoofdgeur sinaasappel. Ik heb op dit moment een andere Vogue deodorant in mijn handtas zitten waar ik verzot op ben, dus ik ben wel blij met nog een Vogue deodorant in een andere geur. Fullsize voor 2,50 euro.
No More White Bits Sun Protection Lotion 25 SPF. Het merk ken ik niet, maar ik vind het wel een grappig flesje. Zonnebrandcrème kun je niet genoeg hebben en gebruiken. Een product dat er bij mij heel snel doorheen gaat aangezien ik erg van zonnen houd en een lichte huid heb. Het is een flesje van 100ml.
 En van hetzelfde merk een Aloë Vera After Sun Gel 100ml. Ook after sun gaat er bij mij snel doorheen en komt altijd goed van pas, want ook al heb ik me ingesmeerd en ben ik niet verbrand, ik smeer me na het zonnen altijd nog even in met after sun omdat het goed is voor de huid. De zonnebrandcrème en after sun van No More White Bits kosten samen 14,95 euro.
 Eveline Cosmetics Volume Celebrities mascara.
Een heel mooie verpakking van de Eveline Cosmetics mascara. Ik heb al ooit eerder een mascara gehad van dit merk waar ik erg tevreden over was. En ik had een nieuwe mascara nodig, dus ik ben hier erg blij mee. Het borsteltje heeft kleine silicone haartjes en een lichte welving in het borsteltje. De mascara heb ik al gebruikt. Het is een goede mascara die lang en goed blijft zitten, maar doordat de afstand tussen de silicone haartjes redelijk ruim is, krijg ik snel spinnenpoten en moet ik mijn wimpers met een ander borsteltje na doen om dit te corrigeren. Deze mascara staat helaas niet op de lijst, dus ik heb geen idee hoeveel deze kost. De vorige mascara die ik had van Eveline Cosmetics heb ik gratis toegestuurd gekregen, dus ik kan ook moeilijk een indicatie geven.
 MUA Nail Constellation. MUA is een Engels merk dat tot nu nog alleen via internet te bestellen is, maar binnenkort ook verkrijgbaar is bij verschillende drogisterijen in Nederland. Ik heb hier leuke sprinkles voor nail art in een handig potje. Ik doe veel met nail art, dus ik ben hier heel blij mee. Dit potje staat helaas niet op de lijst, dus ik weet niet hoeveel het kost.
 MUA Kiss Proof Lip Stain in een zoet roze kleur.
 Op de foto lijkt het lichtpaars, maar het is echt lichtroze. Het is een stift met een punt van vilt.
Het is een mat kleurtje dat een natuurlijk effect geeft op je lippen, maar het aanbrengen op de lippen vind ik een beetje raar. Het geeft mij het gevoel alsof ik met mijn kleurstiften mijn lippen inkleur en de kleur is niet echt te zien. Het valt niet op dat je iets op je lippen hebt, hoewel er wel een licht kleurverschil is. Ik ben dus minder te spreken over dit product dat ik ga weggeven of ruilen. Op de kaart staan twee producten van MUA die samen 6,50 euro zijn, maar in plaats van de lip quattro palette heb ik de nail sprinkles.
 Naast de verzorgingsproducten en de omslagdoek zitten er nog wat prulletjes in de doos. Hier een oranje strandbal. Ik doe hier niets mee, dus ik ga ook deze weggeven.
 Reclamefoldertje en kaartje met UV-armbandje van Lovea. Ik ga dit ook niet gebruiken en ik vind het jammer dat er zo reclame in de doos gestopt wordt. Had voor mij niet gehoeven.
 Een zogenaamde tegoedbon van Slipper Webshop. Zogenaamd, omdat je een minimale bestelling moet hebben van 35 euro om de tegoedbon in te kunnen leveren. Nou ja... Wat moet ik ermee?
En als laatst, wat ik wel leuk vind, het Gooisch magazine. Grappig om wat door te bladeren tijdens het zonnen.

Pluspunten:
- De meeste producten in deze box vind ik leuk en handig om te hebben. 
- In totaal zitten er (deze maand in ieder geval) 7 producten in de box. 
- De VIP Box is goedkoper dan andere beautyboxen, namelijk 12,50 euro per maand en de eerste box is 5 euro. 
- De VIP Box werd op zaterdag bezorgd, een dag waarop bijna iedereen thuis is.
- De VIP Box is makkelijk op te zeggen door gewoon op het kruisje te drukken achter de bestelling. Je krijgt dan niet alsnog een tweede box.

Minpunten:
- Veel reclame
- Veel onnodige prulletjes
- Fouten op de informatiekaart (producten die er niet op staan, spelfouten etc.)
- De site doet lijken of je een mooi verpakt doosje krijgt, maar in feite is het een saaie grabbeldoos.
- De site doet lijken of je luxe producten krijgt, maar in werkelijkheid zijn het echte budgetproducten.

Ik weet niet of iedere VIP Box vol met budgetproducten zit, want dit is mijn eerste en tot nu toe enige VIP Box die ik heb. De voldoening bij deze box was minder groot dan wat ik bij de Glossybox had. Ik heb daarom de VIP Box maar weer opgezegd. Deze maand krijg ik mijn tweede en laatste Truly Yours Box en hopelijk is die iets leuker dan de vorige Truly Yours, maar ik denk dat ik tot nu toe nog het meest blij was met de Glossybox.

Gelukkig zit je bij geen enkele beautybox vast aan een abonnement en kun je bij iedere beautybox per maand opzeggen. Dit geeft je de mogelijkheid om rond te kijken en andere beautyboxen uit te proberen om te zien welke box het best bij jou past. Ik heb de Glossybox opnieuw besteld en wie weet ga ik ook nog andere beautyboxen uitproberen, want er zijn er veel. Meerdere boxen per maand vind ik iets te duur, dus ik wissel gewoon een beetje af. 

Hoewel er wat nadeeltjes zitten aan de VIP Box sluiten deze de voordelen niet uit. De VIP Box is zeker leuk om te ontvangen en misschien dat ik deze in de toekomst weer een keer bestel.

Wat is jouw favoriete beautybox?

2 opmerkingen:

  1. Jammer dat je hem tegen vond vallen! Met sommige producten doe je inderdaad weinig, maar ik vind veel producten in deze box toch wel heel leuk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zitten best leuke dingen in, al zou ik hem zelf niet besteld hebben :)

    BeantwoordenVerwijderen