woensdag 31 juli 2013

Nagelverzorging van Trind

 Ik lak graag mijn nagels in de meest verschillende kleuren en creaties, maar naast dat je ze opvrolijkt met een leuke nagellak is het ook belangrijk dat je ze goed verzorgt. Want nagels hebben best wel wat te lijden onder het vele gebruik van nagellak en nagellakremover: je nagels kunnen verkleuren, worden dof of worden zwakker. Ook wanneer je geen nagellak gebruikt is het goed om de nagels en nagelriemen te verzorgen met de nodige producten.
Trind heeft daarom de perfecte producten om de nagels en nagelriemen optimaal te kunnen verzorgen.
De Corrector Pen is niet echt een verzorgend product, maar meer om te corrigeren na het gebruik van nagellak. Met deze pen kun je makkelijk en netjes je nagelriemen schoonmaken. 
Het fijne van deze pen is dat het de geknoeide nagellak snel verwijdert, maar ook dat het lekker ruikt. Het ruikt zoet en fruitig en helemaal niet zo storend zoals de vele nagellak removers (ook die zonder aceton!).

De Soft Cuticle Pen is een pen waarmee je je nagelriemen soepel en zacht kunt maken. Het is een olie achtig goedje dat je makkelijk op de nagelriemen kunt aanbrengen door middel van de vilten punt van de pen. Ook dit ruikt lekker; iets bloemiger dan de Trind Corrector Pen.
De Trind Keratin Nail Restorer is een balsem met een hoge keratine-concentratie dat de nagels herstelt en de structuur van de nagels versterkt. De eigenschappen van deze balsem brengen vocht in de nagels en herstellen de vochtbalans in de nagelriem.
Het fijne aan deze balsem is dat je het makkelijk kunt aanbrengen met het kwastje. Zodra het aangebracht is, wrijf je de balsem zacht in en je zult merken dat de nagels de balsem snel in zich opnemen en dat je nagels snel droog zijn. En nog een pluspuntje: de keratine heeft een subtiele, zachte en verzorgende geur.
De Trind Nail Repair is een effectieve nagelversterker voor sterke en soepele nagels. De unieke formule van Trind verbindt de eiwitmoleculen met elkaar, waardoor de nagels sterker worden gemaakt. Voor langdurig sterke nagels is het aan te raden om twee weken lang dagelijks een laagje aan te brengen. Daarvoor moet wel iedere keer het oude laagje verwijderd worden van de nagels.
Pluspunten: makkelijk aan te brengen met het kwastje, het droogt snel, het geeft de nagels een mooie glans en nagellak kan er overheen aangebracht worden.
De Trind nagelverzorgingsproducten zijn verkrijgbaar bij Etos, Douglas, DA en Bijenkorf.

1 opmerking: