zaterdag 13 juli 2013

Truly Yours box juni 2013

Ik ben dol op beautyboxen die er nu steeds meer komen. Ik ben vorig jaar juni begonnen bij de Glossybox, maar deze heb ik opgezegd. Daarvoor in de plaats heb ik de Truly Yours box besteld om uit te proberen en ik laat jullie nu zien wat de inhoud is van deze beautybox.
 Net als Glossybox is het doosje roze, maar een stuk feller. Het viel me op dat het doosje wel iets dunner is dan dat van de Glossybox.
 Het kaartje dat erbij zit met op de voorkant deze welkomsttekst en op de achterkant een lijstje met producten en uitleg.
 En de inhoud. Hmm... Wat moet ik hiervan vinden?
RoC Retin-Ox Correxion Dagcrème
Je kunt niet zonder een puik smeersel dat de huidtextuur verfijnt en je teint stralender maakt. Toch? Vinden wij ook, en bij RoC beloven ze dat waar te maken. Dat proberen we!
Miniatuur van 15ml. Fullsize 40ml voor 28,42 euro. 

Ik ben benieuwd. Veelbelovend is het wel.

Visign Eyepencil
Omlijst de kijkertjes met een oogpotlood, dat je naar believen uitvaagt als smokey eye of juist superstrak laat staan. Fijn tekendingetje van het goed doordachte Nederlandse make-upmerk Visign.
Fullsize 8,10 euro.

Ik heb deze al uitgeprobeerd en de donkere kleur groen past perfect bij mijn grijsgroene ogen. En hij blijft onwijs goed en lang zitten! Ik heb traanogen gehad op de fiets en ik heb per ongeluk een keer door mijn ogen gewreven en het bleef mooi zitten waar het zat. Deze hoort nu bij mijn favoriete oogpotloodjes!
 Macadamia Natural Oil Healing Oil Treatment
Weg met de angst voor vette slierten, haarolie brengt je does veel goeds. Probeer deze nieuwe ontdekking uit Californië met macadamia- en arganolie. Wondertje.
Flesje 10ml voor 7 euro. Fullsize 125ml voor 41,80 euro.

Ik hou van haarolie en gebruik het vaak wanneer mijn haar pluizig is of mijn krullen niet vallen zoals ik dat wil. Haarolie komt altijd goed van pas.
Macadamia Natural Oil Deep Repair Masque
Een intensief verzorgend haarmasker met dezelfde oliën als het treatment dat heel diep in je haar doordringt. Geeft ongekende glans en extra elasticiteit, zodat je lokken bouncen als nooit tevoren. Kijk, daar heeft een mens wat aan.
Sachet 15ml. Fullsize 100ml voor 16,10 euro.

Ik hou van haarmaskertjes en mijn haar vraagt er om. Ik heb krullend haar dat soms weerbarstig, droog en pluizig is. Ik denk dat ik dit maskertje meeneem op vakantie en het daar uitprobeer.
Dr. van der Hoog Quick Pure 3-minuten masker
Hopsakee, een grondige dieptereiniging van de huid in slechts drie kleine minuutjes! Konden we die magische truc maar ook op ons huis toepassen, dan hadden we meer tijd om maskers te nemen.
Fullsize 50ml voor 7,11 euro.

Gezichtsmaskertjes doen het altijd goed bij mij en wanneer ik een gezichtsmaskertje gebruik is dat meestal van Dr. van der Hoog. Maar wat mij vaak verhindert om een maskertje te gebruiken is inderdaad tijdgebrek. Ik ben blij dat ik dit 3-minuten maskertje heb zodat ik vaker een maskertje kan gebruiken wanneer ik vind dat mijn huid dat nodig heeft.
 Extra: Lancaster Sun For Kids Comfort Cream Wet Skin Application for the face and body
Een mond vol, maar dan heb je ook wat voor ronddartelend kinderspul: een romige zonnebrandcrème met fruitige geur die beschermt tegen infrarood- uv-A en uv-B-stralen, zandproof is en niet in de ogen prikt.

Ik begrijp werkelijk niet waarom ze er een product voor kinderen bij stoppen. Kijk naar de doelgroep, Truly Yours. Hoeveel meiden die de beautybox bestellen zullen kinderen hebben? Nu werkt deze zonnebrandcrème natuurlijk niet alleen op kinderhuidjes, dus ik zal het gewoon gebruiken. Factor 50 is wel erg hoog en ik denk dat dit niet echt nodig is voor in de Nederlandse zon. Ik bewaar dit dus voor vakantie naar Gambia waar we waarschijnlijk volgend jaar naar toe gaan. Daar komt factor 50 wel van pas.

Ik vind de Truly Yours zeker geen slechte inhoud hebben, maar mij spreekt deze box minder aan. Misschien is het net een mindere box tussen de beteren, maar ik heb het toch opgezegd. Ik krijg deze maand (juli) nog eentje en ik ben nu overgestapt op de VIP Box om uit te proberen. De VIP Box zit vol make-up en dat spreekt mij nu meer aan, omdat ik al erg veel verzorgingsproducten heb. Ik zal de komende tijd dus wat meer artikels plaatsen over beautyboxen.

Benieuwd naar de VIP Box? Houd mijn blog dan goed in de gaten, want één dezer dagen zal deze binnen komen!

LET OP: Er is een belangrijke update over de WAAT Box. Hierin blijken producten te zitten die al lang over de datum zijn en die schadelijk zijn voor de gezondheid als je deze gebruikt. Het artikel hierover kun je hier lezen.

2 opmerkingen:

  1. bwoa, mij lijkt het toch een leuke box zeker met die producten.
    Dat masker en de haarolie lijken mij leuk.
    Ik kan het niet geloven van de Waat box >.>

    BeantwoordenVerwijderen