maandag 15 juli 2013

Shoplog eBay: bestellingen ontvangen

Een tijd geleden heb ik mijn eerste bestelling gedaan bij eBay. Dat is echt al een aantal weken geleden en de spulletjes heb ik ongeveer anderhalve week na de bestelling ontvangen, maar omdat ik toen heel erg druk was met school heb ik dat niet meteen op mijn blog geplaatst. Dit wilde ik toch nog even doen om jullie te laten zien wat ik gekocht heb en vertellen hoe mijn eerste ervaring met bestellen op eBay was.
Ik heb twee dingen gekocht en hierboven is het eerste pakketje dat ik binnen kreeg. Het andere pakketje kreeg ik een dag later binnen. Dit kleine envelopje kreeg ik gewoon binnen in de brievenbus en dit zat er in.
 Een dupe beautyblender.
Het voelt heel lekker zacht en ziet er goed uit. Om het te gebruiken moet je het sponsje onder de kraan houden en het water er uit knijpen. Dan dep je het in foundation of bb cream en dep je het op je gezicht. Hiermee dekt de foundation erg goed, maar niet te veel en je krijgt toch een natuurlijk effect. Als ik rode plekjes of puistjes heb en de dupe beautyblender gebruik, heb ik vaak niet eens concealer nodig. Het sponsje scheurt niet tijdens het gebruik wat ik wel gezien heb bij andere dupes van de beautyblender, zoals van Essence.
Ik ben er echt heel blij mee en het kostte maar 1 euro en gratis verzendkosten.
Dit is het tweede pakketje dat wel met de pakketpost binnenkwam. Ik heb maar even snel foto's gemaakt met mijn mobieltje, dus de foto's zijn niet allemaal van even goede kwaliteit. Ik was nogal ongeduldig en wilde het zo snel mogelijk openmaken.
Dit is mijn 32-delige kwastenset dat zo uit de grote envelop kwam.
De kwasten zitten in een soort grote wikkelmap en er kwam een heel rare vieze geur van af die ik niet kon plaatsen.
Mijn eerste reactie was: "Wow! Hoe stoer is dit!" 32 kwasten!
Ik heb ze even allemaal uitgestald op de salontafel. Dit is mijn eerste echte kwastenset. Tot dan toe had ik maar een blushkwast, poederkwast en oogschaduwkwastje. Ik had dus echt wat meer nodig.
Dit zijn de grotere kwasten voor het gezicht.
Veel verschillende oogschaduwkwasten..
En hier de wat kleinere oogschaduwkwasten met rechts kwastjes voor de wenkbrauwen. Ze zien er echt mooi uit en voelen heel lekker zacht aan. Het enige nadeel is dat er best wel wat fall-out is van de haren bij de grotere kwasten, zoals de blush kwasten en poederkwasten. Bij de oogschaduwkwasten heb ik daar (nog) geen last van. Deze 32-delige kwastenset kostte 13,89 euro met gratis verzending en de verkoper heet tomorrowyes. 

Wil je ook graag een volledige kwastenset maar heb je een klein budget en vind je het niet erg dat er wat haartjes uit de kwasten vallen? Dan is dit een goede set. Maar anders zou ik er toch nog even mee wachten tot je een kwastenset tegenkomt van betere kwaliteit, hoewel je dat op eBay en vooral bij onbekende merken vaak niet van tevoren weet.
Ik irriteer me wel een beetje aan de uitvallende haartjes, maar ik ben vooral heel blij met de oogschaduwkwasten.

Het bestellen op eBay was op het begin een beetje verwarrend, omdat ik paypal niet helemaal begreep. Gelukkig heeft mijn vriend me erbij geholpen en is het allemaal gelukt. 
Een tip: als je iets ziet op eBay dat je (misschien) wilt kopen, zet het dan eerst in je verlanglijst. Als je het meteen in je winkelwagentje stopt, kun je het er niet meer uithalen en vooral bij biedingen ben je het verplicht te kopen als je de veiling gewonnen hebt. 
Verder vind ik bestellen op eBay erg fijn en leuk om te doen, dus dit is zeker niet mijn laatste keer!

6 opmerkingen:

 1. I Love Ebay! De kwasten zien er mooi uit! Wil ik ook nog eens, maar ben altijd een beetje huiverig om het te bestellen op ebay vanwege de kwaliteit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De beautyblender dupe ziet er heel goed! Ik bestel ook geregeld beauty items op eBay maar kwasten heb ik nog niet geprobeerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke aankopen, ik heb zelf ook een 32 delige kwastenset van ebay is erg handig want dan heb je meteen alle kwasten in huis! de beautyblender dupe heb ik ook en gebruik ik regelmatig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ziet er allemaal super leuk uit! xx

  BeantwoordenVerwijderen