dinsdag 30 juli 2013

Terug van weggeweest: Winterberg, Duitsland

Na een volle week op vakantie te zijn geweest, ben ik weer terug. Het is een week ook stil geweest op mijn blog, omdat ik geen tijd meer had om vooruit te werken voordat ik op vakantie ging, maar nu ben ik er weer en zal ik weer oppakken waar ik gebleven ben.
 Mijn vriend en ik zaten in een hotelletje met een appartementje in de heuvels van Winterberg. Dit was ons uitzicht vanaf ons balkon. Het plan was om veel te wandelen in de natuur en dat hebben we ook gedaan. Een paar van de grote heuvels in het uitzicht (en die voor het grote gedeelte verder gaan achter het dak dat je daar ziet) hebben we "beklommen". 
 
Als ik voor vakantie kies, kies ik het liefst voor zon, zee, strand, maar toch ook een plek waar ik de natuur kan zien. Ik hou van zonnen, maar ook van lange wandelingen en avontuur. 
We hebben mooi weer gehad, maar tegelijkertijd toch ook wat minder. Over het algemeen was het warm, maar we hebben bijna iedere dag wel een buitje gehad met soms wat onweer.
 En in de avond hadden we dan zulk uitzicht. De wolken hingen op ooghoogte tussen de heuvels in. Super mooi! Helaas hebben we geen foto's kunnen maken van de bliksemschichten die we gezien hebben toen het wat heftiger weer was.
 En hoewel we veel gewandeld hebben in de natuur, waren er natuurlijk ook momenten waarop we even niets deden en genoten van een drankje en van het samenzijn met elkaar.

1 opmerking: