zondag 19 augustus 2012

Visagieworkshop gewonnen voor 2 personen!

Dit is echt ongelooflijk! Ik heb weer een winactie gewonnen! Dit is de tweede winactie die ik gewonnen heb, de vorige keer was het een goodiebag E.L.F. make-up en nu heb ik op de blog Beautynl een 2 uur durende visagieworkshop voor 2 personen ter waarde van 39 euro per persoon bij Modeliefje Visagie in Utrecht gewonnen!
Samen met een vriendin mag ik zelf weten wanneer ik reserveer tot en met oktober, maar we hopen dat we komende vrijdag terecht kunnen. Ik moet nog even heen en weer mailen voor een afspraak, maar het lijkt me hartstikke leuk.
Het gaat er om dat je je eigen make-up meeneemt en advies krijgt van de visagiste Romy Seep hoe je je make-up het beste kunt gebruiken, welke kleuren het best bij je passen, leuke weetjes en antwoord op je vragen. Ik heb heel wat vragen over make-up en ben heel erg benieuwd naar wat ik in die twee uur zal leren. 
Zoals ik al eerder verteld heb, ben ik nog niet zo heel lang bezig met make-up. Pas sinds mei/juni heb ik pas echt het make-up wereldje ontdekt en ben ik gaan experimenteren met kleurtjes en heb mezelf het een en ander aangeleerd met en zonder tutorials. Ik wil heel graag meer te weten komen over de verschillende manieren van oogschaduw aanbrengen, welke kleurtjes het best bij mij passen, welke soort foundation, concealer, et cetera, et cetera.
Het lijkt mij heel leuk om deze dag vast te leggen met filmpjes en foto's voor jullie, maar ook voor mij zodat ik het een en ander nog eens na kan kijken en niets vergeet over de verschillende adviezen.  

I'm so lucky!

3 opmerkingen:

  1. proficiat!!! Echt superleuk dat je gewonnen hebt en lijkt me ook heel leuk :)
    Misschien wil je wel met onze winactie meedoen? misschien win je nog iets :D
    http://curls-and-bags.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd, wat leuk zeg! Veel plezier alvast! ;)

    BeantwoordenVerwijderen