vrijdag 31 augustus 2012

Persoonlijk: Dipje en dilemma

Ik heb dit al eerder verteld, maar ik heb een beetje een blog-dipje. Ik had verwacht dat het veel sneller over zou zijn, maar het duurt dus langer dan verwacht en nu komt mijn nieuwe opleiding er ook nog bij, waardoor ik veel dingen in korte tijd moet regelen.
Dat wil niet zeggen dat ik niet dagelijks denk aan mijn blog. Een aantal keer per dag denk ik: ik moet weer eens iets posten. Ik heb een vlog gemaakt over het unboxen van de Glossybox Augustus en van een paar winacties die ik gewonnen heb. Ik ben er alleen nog niet aan toegekomen om het filmpje te bewerken en te uploaden, maar dat wil ik vandaag gaan doen.

Ik wil niet dat jullie het idee krijgen dat jullie mij voor niets volgen, want ik ga mijn blog zo snel mogelijk weer oppikken. Ik dacht eerst dat het een eitje zou zijn om iedere dag minstens 1 artikel te posten, maar nu ik het langzamerhand steeds drukker krijg, merk ik dat de prioriteit van het bloggen een beetje naar de achtergrond verdwijnt. Daar wil ik verandering in brengen, maar ik wil ook niet dat mijn school er onder gaat lijden.

Ik wil het unboxing filmpje echt zo snel mogelijk op YouTube zetten, maar wat me een beetje tegenzit is dat mijn laptop die ik nu gebruik en al 6 of 7 jaar oud is een beetje aan het aftakelen is. Ik ben er een keer op gaan staan waardoor de scharnier afbrak, maar dat heeft verder niks te maken met zijn kunnen. Wat wel te maken heeft met zijn kunnen is dat er nu echt heel veel virussen op zitten en mijn laptop mega traag werkt. Het bewerken van videos is bijna niet te doen, omdat het beeld steeds blijft haken terwijl het geluid doorloopt.
Ik heb een nieuwe laptop besteld, maar ik kreeg gisteren een mailtje van het bedrijf dat ze 'em pas over 2 weken gaan leveren. Dat irriteert mij mateloos, omdat ik de laptop kei hard nodig heb voor school en dus ook voor het bloggen. 
Ik weet nu dus niet wat ik moet doen: toch maar het filmpje bewerken wat uren duurt of wachten op mijn nieuwe laptop? 
Als ik het filmpje bewerk op deze laptop is dat dus heel frustrerend, maar wel fijn dat het sneller online staat. Als ik wacht met het bewerken tot ik mijn nieuwe laptop heb, is het echt veel te laat eigenlijk, omdat het dus over de Glossybox van augustus gaat.

Ik weet het niet.... Ik weet het ├ęcht niet.

3 opmerkingen:

  1. Ik heb zelf ook al de glossybox ontvangen, maar nog steeds vind ik het leuk om er filmpjes over te zien! Maak je er niet druk om :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Succes met alles, en ik blijf je gewoon volgen :).

    Groetjes Arja

    BeantwoordenVerwijderen