zaterdag 4 augustus 2012

Mijn eerste keer eyeliner + review

De liquid eyeliner is één van de producten die ik nog wilde uitproberen. Ik moet toegeven dat ik nu een beetje valsspeel, want dit is niet mijn aller eerste liquid eyeliner die ik gebruik/probeer, want ik heb ooit eerder een MAX liquid eyeliner gehad. De verpakking van die andere MAX liquid eyeliner was zilverkleurig, maar had wel hetzelfde model als deze zwarte op de foto.
Ik kon totaal niet overweg met dat kwastje en ik vond dat die andere MAX liquid eyeliner veel te nat was en niet echt dekking gaf. Het was een waterige eyeliner, ook zwart, maar het zag er heel lelijk uit als ik het op mijn oogleden aangebracht had, dus heb ik die eyeliner weggegooid en het kwastje daarvan gebruik ik nu voor nail art.  
De mascara van deze versie van MAX is overigens wel uitstekend. Die gebruik ik namelijk nog steeds, terwijl die ook al zeker 1,5 jaar oud is...

Omdat ik weet dat het een kwestie van oefenen is om een liquid eyeliner op de juiste manier aan te brengen zodat het enigszins mooi is, wilde ik het toch wel weer opnieuw proberen.
Deze eyeliner is cheaper dan cheap: 0,69 euro, zoals alle MAX producten van de Action. 
Waarom ik in de titel toch "De eerste keer" vermeld, is omdat het mijn eerste keer is dat ik werkelijk voor de eerste keer met liquid eyeliner op de deur uit ga.

Hier een foto van het kwastje. Ik zie zeker wel verschil tussen dit kwastje en het kwastje van de vorige eyeliner, die was namelijk gespleten en deze niet. Dat zal al heel veel schelen. En deze lijkt dunner te zijn wat in mijn voordeel valt.

 De swatches:

Hier is de swatch nat. 
En hier droog. Het lijkt weinig belovend, omdat de eyeliner niet in de huidgroeven trekt, waardoor je de lijntjes van de huid er duidelijk tussendoor ziet. Ik neem aan dat dat niet goed is?

Op mijn oog zie je het nog steeds een beetje, maar misschien als je een primer gebruikt dat het dan niet gebeurt?
Toch vind ik het resultaat eerlijk gezegd best mooi! Ik heb een keer geen bibberig lijntje, maar in plaats daarvan een mooie duidelijke lijn met een kleine wing, ook al is de lijn misschien minder gedekt dan het hoort te zijn. Dat weet ik eerlijk gezegd niet. Ik heb nooit andere merken liquid eyeliners uitgeprobeerd. Wat zeggen jullie hiervan?
Hier mijn beide ogen. Ik ben niet echt blij met mijn hooded eyes (mijn dubbele oogleden), maar zo'n eyeliner maakt dat goed. Dat voegt een extra dimensie toe waardoor mijn ogen mooier uitkomen, zowel de vorm als de kleur van mijn ogen. 

Het moeilijkste van het aanbrengen van liquid eyeliner is dat mijn wimpers en de dubbele oogleden in de weg zitten. Vaak raak ik per ongeluk de wimpers aan waardoor ik uitschiet en het moet corrigeren of zelfs overnieuw kan beginnen, of het velletje boven mijn bewegende oogleden raakt de nog natte lijn aan waardoor er vlekken en vegen ontstaan. Erg irritant en frustrerend af en toe!
Ik moet gewoon wat vaker oefenen zodat ik het wat sneller kan, want ik heb hier zeker een kwartier over gedaan om dit voor elkaar te krijgen. 
O ja, en een tip: schudden voor gebruik! Anders zit al het pigment onderin het potje.

Hoe brengen jullie de liquid eyeliner aan? Heb je misschien tips om het sneller, mooier of makkelijker te maken? Hoe lang doe jij over het aanbrengen van je liquid eyeliner? Duurde het bij jou de eerste keer ook zo lang?

3 opmerkingen:

 1. Staat je heel mooi! Knap gedaan hoor, voor de eerste keer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De liquid eyeliners van de action zijn niet aan te raden.. idd waterig en duidelijk zichtbare ''scheurtjes'' in de lijn..

  Die van essence is overigens zeer goed en je doet er een jaar mee.
  Ik gebruik hem elke dag dus dat is zeer goed. die kost overigen 2.59 euro.

  Toch vind ik dat je em mooi hebt aangebracht

  BeantwoordenVerwijderen