vrijdag 10 augustus 2012

Handboek Beauty & Style

Ik heb een fantastisch boek gevonden. Een handboek over beauty en verzorging met uitleg en inspiratie. Handig en ideaal voor mij, omdat ik veel wil leren en ik op deze manier makkelijk even iets kan opzoeken als ik een vraag over beauty of verzorging heb, of om inspiratie op te doen om ergens over te schrijven voor op mijn blog. 
Nu is dat laatste niet zo heel noodzakelijk, aangezien ik zo'n 12 a4tjes vol heb met idee├źn voor mijn blog, maar het is natuurlijk altijd leuk om hier weetjes uit te halen waar ik zelf niet zo snel op zou komen. 
Het is best een dik boek, met genoeg interessante en handige inhoud. Het heeft een harde kaft en ziet er lekker girly uit.
 Best wel wat pagina's: 294.
Simpelweg mooi zijn is het eerste hoofdstuk. Ieder hoofdstuk wordt ingeleid met een soortgelijk voorblad.
Een voorbeeld van hoe het boek er van binnen uit ziet. Gelukkig niet al te veel plaatjes en genoeg tekst voor de informatie. De meeste informatie kennen jullie wel of hebben jullie vast wel ooit gelezen op andere blogs, net zoals ik, maar ik vind het handig om deze informatie gewoon in mijn boekenkast te hebben staan zodat ik niet heel internet hoef door te zoeken naar de informatie die ik nodig heb.
Het is een leuk boek als hebbedingetje, handig en interessant en lekker budget.

Ik vind het boek er niet goedkoop uitzien, maar dat is het wel. Ik heb het voor 2,99 euro bij de Action gekocht. Het ligt in de schap bij de kookspullen en kookboeken.

Ken jij dit boek al? Of heb jij een ander heel handig beautyboek?

3 opmerkingen: