vrijdag 31 augustus 2012

Review Alessandro International Pro White Nail

Dit spul leek mij ideaal voor mijn vergeelde nagels door al de nagellak waarmee ik mijn natuurlijke nagels teister. Dit is de Pro White Original Nailpolish van het merk Alessandro en zat in de Glossybox van juli. Deze nagellak zou ervoor zorgen dat je vergeelde nagels weer mooi worden en de vergeelde gloed verandert in een gezonde glans van de nagels.
Het ini mini fullsize potje kost 9,95 euro. Voor die prijs verwacht je wel resultaat. 

Het potje zelf vind ik niet mooi of bijzonder en ik vraag me af waarom het zo'n klein potje is en niet een normaal formaat potje nagellak. Ik weet niet hoeveel ml dit is, omdat het er niet op staat.
De lak is doorzichtig met een vreemde blauwe gloed. Die blauwe gloed geeft mij al meteen het idee dat er iets chemisch in zit dat er zeker wel voor zal zorgen dat mijn nagels weer mooi worden. 
Verder ruikt het naar gewone nagellak.

Dit zijn mijn nagels voordat ik de Pro White Nailpolish er op gedaan heb. Mijn nagels zijn dof en gelig van kleur door het vele nagellakgebruik.
Voor een beter resultaat heb ik de Pro White Nailpolish twee weken op mijn nagels laten zitten zodat het alle tijd krijgt om zijn werk te doen. Inmiddels is mijn duimnagel afgebroken, helaas, maar de rest van de nagels zijn nog wel gewoon intact.
Maar verder zie ik eerlijk gezegd weinig verschil dan dat er een glans op zit en het midden van mijn nagels lijkt iets roziger te zijn dan vóór de lak. De uiteinden van mijn nagels zijn niet minder geel geworden en de donkere randjes vlak voor de uiteinden van mijn nagels lijken zelfs donkerder te zijn dan op de eerste foto.
Mijn conclusie is dan ook dat deze anti-vergeling nagellak gewoon niet werkt. Ik zou het verder wel gewoon kunnen gebruiken als een doorzichtige lak, maar ik weet niet of ik het ook als base coat of top coat kan gebruiken.

Oh, na even de gebruiksaanwijzing gelezen te hebben die de Glossybox erbij gegeven heeft, snap ik waarom er geen verandering is.
Er staat:
Alessandro International Pro White Nail. Nagellak met zichtbaar resultaat. De lak bevat een anti-vergeling formule waardoor de nagels stralend wit en glanzend blijven.

Het is dus bedoeld als base coat denk ik. Maar waarom is het dan 10 keer zo duur als een normale base coat die ook vergeling tegen zou gaan?

1 opmerking:

  1. Ik denk dat de prijs er vooral mee te maken heeft dat het een 'merk' nagellak is! Ik heb zelf de anti vergeling van Catrice en die heeft volgens mij het zelfde effect! :)

    Ik vind dat je een fijne en eerlijke review hebt gegeven!

    BeantwoordenVerwijderen