donderdag 2 augustus 2012

Random shoplog 01-08-2012

Ik ben weer even de stad in geweest. Het is geen massive shoplog, maar toch wel leuke dingetjes die de moeite van het vermelden waard zijn. Ik ben bij de Action, Kruidvat, Big Bazar en Wibra geweest. 
Dit heb ik bij de Action gekocht:
In mijn vorige post zagen jullie de cupcakes van het merk Culi Bake. Nu zag ik ook de macarons van Culi Bake in de schappen liggen. 
Al tijden lang zie ik de verleidende macarons op foto's voorbij komen en ik heb ze nog nooit gehad, maar ik ben heel erg benieuwd naar hoe ze zijn, want ik hoor er veel positiefs over. Ik realiseer me dat deze macarons niet zullen smaken zoals de echte uit Parijs, maar dat maakt me even niets uit. Ik heb in ieder geval een beetje een beeld bij de macarons dan alleen van een foto. 
Ze hadden deze chocolade smaak en ik geloof ook nog van framboos. Ik heb nu alleen even chocolade gepakt omdat die smaak eigenlijk altijd wel goed is. Framboos kan nog wel eens een beetje nep smaken als er veel E-nummers in zitten. Als deze chocolade macarons me goed bevallen zal ik misschien ook nog de framboos proberen. Dit pakket is 1,98 euro.
En ik heb koude wax strips voor de gevoelige huid gekocht voor 1,79 euro. Ik wil eens proberen of dat fijner is dan scheenbenen scheren met een scheermesje. En ik dacht om misschien een wax strip in stukjes te knippen zodat ik het kan gebruiken op mijn gezicht. Het zal niet zo heel veel verschil maken met de speciale face wax strips, denk ik. Of wel?

Bij de Big Bazar heb ik deze pot van 200ml Schwarzkopf Gliss Kur Nutri Protect gekocht voor droog, gestrest haar. Dat kan ik wel gebruiken, want mijn haar moet ik al-tijd goed behandelen, anders heb ik binnen een no-time haar dat meer touw is dan zijde.
Dit haarmasker is gemaakt van wilde rozen olie en dat ruik je echt. Dit is denk ik één van de aller lekkerste geuren die ik ooit geroken heb in haarproducten. Ik zie trouwens nu pas dat het een 1-minuut-masker is. Dat is een mooi voordeel dan. Ik vind trouwens het ingrediënt "Benzyl Alcohol" een beetje eng klinken. Maar ach, als het goed is voor mijn haar, dan smeer ik het er lekker in! De pot kostte 2,99 euro.
Bij de Wibra heb ik 4 maskertjes gekocht. Drie van Dr. van der Hoog en 1 van het Poolse merk Eva. 
Dit zijn twee zakjes aan elkaar en ik denk dat je er 4 keer mee kunt doen. Dit kostte 0,50 euro en was het enige maskertje van dit merk dat een peel-off was. De andere maskertjes waren gewoon om op te smeren om het daarna bijna meteen weer af te spoelen. Misschien dat ik die ook nog ga halen, maar ik wil al heel lang een peel-off maskertje proberen, omdat ik dat nog nooit gebruikt heb. Dit maskertje is van druiven en limoen.
Hier onder de drie Dr. van der Hoog gezichtsmaskertjes. Ik heb nog nooit Dr. van der Hoog gebruikt, dus ben erg benieuwd. Ik lees zowel positieve als negatieve meningen over deze maskertjes, maar ik ga het nu zelf uitproberen en zelf een oordeel vormen. Deze maskertjes kostten 1 euro per stuk.
Het frambozen gezichtsmaskertje is voor alle huidtypen en zorgt voor een diepe reiniging en is herstellend.
Het avocado gezichtsmaskertje is tegen vermoeide en droge huid. Het reinigt en stimuleert de huid.
En als laatst de mango met meloen voor een tere en gevoelige huid. Het is vochtregulerend en verzachtend. Kan ik wel goed gebruiken. Alle maskertjes kan ik wel goed gebruiken, maar deze heel goed. En ik ben dol op mango en meloen, dus ik hoop dat ik de geur als maskertje ook heerlijk vind. Ze hadden nog veel meer Dr. van der Hoog gezichtsmaskertjes in andere geuren, maar deze waren de drie die ik het liefst wilde proberen en die het best bij mijn huid pasten. Ook hadden ze nog poedermaskertjes dat je moet aanlengen met water of yoghurt en handmaskertjes. Allemaal 1 euro per stuk.
En als laatst de concealer van Essence die ik bij de Kruidvat gekocht heb. Ik zoek al best wel lang een concealer en heb eerst wat rondgekeken voordat ik deze kocht, omdat er heel veel verschillende soorten concealer zijn in veel verschillende prijscategorieën. Dit is de goedkoopste die ik kon vinden voor 1,99 euro en ik weet uit ervaring dat Essence toch best wel een goed merk is. Ik ben ook heel tevreden over de foundation van Essence, dus dat moet wel goed komen. 
Na even de tester gebruikt te hebben, heb ik de lichtste kleur gekocht: 01 soft beige. Ik ben benieuwd!

3 opmerkingen:

  1. Leuke shoplog! Die maskertjes lijken me heel erg fijn! Die concealer van Essence heb ik trouwens ook! :) Best wel fijn product voor die prijs!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke shoplog!
    Nathalie
    ps: Misschien vind je het wel leuk om aan onze giveaway mee te doen?
    http://curls-and-bags.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen