maandag 20 augustus 2012

Conditioner Marc Daniels First Aid for Hair in re-hab


Ik heb twee van deze tubes conditioner van mijn oma gekregen en ik besloot ze eens te testen. Eigenlijk is deze conditioner voor gekleurd haar, maar dat heb ik niet. Ik heb van nature blond haar, maar het zal vast niet zo'n probleem zijn om deze conditioner toch te gebruiken.

De tube is 250ml en wat mij opvalt aan deze tube is dat er veel tekst op staat met een apart lettertype. Eerlijk gezegd kende ik het merk Marc Daniels niet erg goed, alleen van zien en horen, dus misschien dat dit typisch zijn verpakkingsstijl is.
De dop is makkelijk open te maken en zit aan de tube vast zodat je het niet snel kwijt raakt en makkelijker dicht te maken is met natte handen. 
Wat wel een nadeel is, is dat de conditioner heel vloeibaar is. Zodra je de dop opengemaakt hebt, loopt het direct uit de tube. Als je de conditioner in je hand spuit, krijg je ook veel in één keer, dus dat moet je een beetje voorzichtig doen.
De conditioner ruikt echt heel vies. Ik vind het een muffe, doffe geur die mij doet denken aan een beschimmeld bankstel. Geen geur dat ik graag in mijn haren smeer.
Toch vind ik dat deze conditioner zó goed werkt dat ik de twee tubes gewoon op maak. Ze zullen gelukkig wel sneller op gaan dan mijn andere conditioners, omdat het heel dun is en ik dunne conditioner automatisch meer gebruik dan wat dikkere. 
Ik heb krullend haar en mijn haren pluizen snel en zijn vaak moeilijk door te kammen. Na deze conditioner kan ik met gemak mijn haren borstelen, ze krijgen een hele mooie glans, mijn krullen zijn perfect en pluizen absoluut niet. Het werkt ideaal, maar door de geur zou ik dit zelf zeker niet kopen.

Ken jij dit product ook?

8 opmerkingen:

  1. Wat jammer dat het zo vies ruikt zeg! Ik kan daar altijd heel slecht regen dus ik sla deze maar over!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammer van de geur, dan denk ik dat ik hem ook niet wil gebruiken!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jammer dat hij zo stinkt! Dat is voor mij een reden om hem niet te gebruiken..

    BeantwoordenVerwijderen
  4. jammer van de geur maar ik wil hem wel gaan proberen want mijn haar is echt hel!

    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. hoihoi, mag ik je vragen waar je deze conditioner hebt gekocht? Ben erg op zoek naar dit merk! hoor graag van je! gr rachel

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb deze conditioner gekregen. Ik heb werkelijk geen idee waar deze vandaan komt, maar ik weet wel dat het niet bij de Kruidvat, Etos of Trekpleister te koop is. Misschien ff googlen?

      Verwijderen
  6. Wonderful website you have here but I was wanting to know if you knew of any message boards that cover the same topics
    discussed here? I'd really love to be a part of group where I can get responses from other experienced individuals that share the same interest. If you have any recommendations, please let me know. Bless you!

    My blog post - car insurance comparisons

    BeantwoordenVerwijderen